12 / 05 / 2024

maltepe sosyal yaşam merkezleri 2019

maltepe sosyal yaşam merkezleri 2019

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

maltepe sosyal yaşam merkezleri 2019 Haberi

maltepe sosyal yaşam merkezleri 2019

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Başıbüyük Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı. Maltepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açılan merkezde kadınlara yönelik uzman eğitmenlerce ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

Maltepe Belediyesi'nde yer alan habere göre Maltepe Başıbüyük mahallesinde açılan  Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin açılışına Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra, CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel, mahalle muhtarları ve yüzlerce kadın katılım gösterdi. Kurdela kesiminden sonra açılış konuşması gerçekleştiren Başkan Ali Kılıç, “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde böyle anlamlı bir merkezi mahallemize kazandırmaktan, siz değerli kadınların hizmetine sunmaktan dolayı mutluyum. Burada uzman eğitmenlerimiz her zaman sizin yanınızda olacak. Birbirinden güzel kurslarımızı sizin için düzenleyeceğiz. Mahallemizin...