26 / 05 / 2024

maltepede aktivite alanları

maltepede aktivite alanları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, atletizmden tenise, bisikletten kanoya pek çok spor aktivitesinin yanı sıra eğlenceden arkeolojiye, yüzlerce farklı aktivitenin gerçekleştirileceği Avrupa’nın en büyük projesini açıkladı...

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

Yedikule Cer İstanbul projesi kimin?

Toplamda 120 adet daireden oluşan  Cer İstanbul projesinde her isteği karşılayacak nitelikte sosyal aktivite alanları ve sosyal tesis bulunuyor...

Kayseri'ye Keykubat Parkı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şeker Mahallesi'ne yapacağı Keykubat Parkı için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Parkı ile Türkiye'nin en güzel aktivite alanlarından birisini Kayseri'ye kazandıracaklarını söyledi.

Gaziantep Hacibaba Mahallesi'nde sosyal tesis inşa edilecek!

Vatandaşın sosyal yaşamına ve aktivite alanlarına önem veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin kalabalık bölgelerine sosyal tesis, düğün salonu, sanat ve kültür merkezleri gibi sosyal donatı alanları yapıyor.

İzmir Torbalı'ya 20 adet spor tesisi inşa edilecek!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "İlçenin her noktasında parklar, toplu spor ve aktivite alanları yapıyoruz. Şimdi de Torbalı'nın muhtelif yerlerine 14 basketbol sahası 6 tane de, halı saha yapacağız'' dedi.

Mersin Arkeoloji Müzesi inşaatı ne durumda?

MERSİN Valisi Özdemir Çakacak 'Mersin Yeni Arkeoloji Müzesi' inşaat alanını gezerek çalışmaları yerinde inceledi.Müze tamamlandığında bünyesinde sergileme ve depolama alanlarının yanı sıra aktivite alanlarına da yer verilecek.

Kurugöl Tabiat Parkı için yeni düzenleme yapılacak!

Samandere şelalesi ile birlikte işletme hakkı Düzce belediyesine geçen Kurugöl Tabiat Park alanında yeni düzenlemeler yapılacak. Düzce belediyesi yaklaşık 22 hektarlık alanda turistik, sosyal ve sportif aktivite alanları hazırlayacak.

Beykoz Belediyesi'nden yeni park!

Beykoz Belediyesi Paşamandıra’da 18 bin 600 m2 arazi üzerinde Meyve Bahçesi kuruyor. Meyve Bahçesi’nde ağaçların arasında piknik ve oturma alanları, çocuk parkları, spor ve aktivite alanları yer alacak.

Another World’de 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mozaik İnşaat tarafından 17.000 metre kare alana kurulu; modern ve konforlu evleri, farklı aktivite alanları ile Another World size yeni ve bambaşka yaşam alanları sunuyor.

Sancaktepe Aydos Country Evleri'nde 30 Ay 0 Faiz avantajı!

Sancaktepe'de 914 konut ve sosyal aktivite alanları olarak yükselen Aydos Country projesinde 30 ay vade farksız taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Kaya Tuz Mağarası aktivite alanları yapılarak turizme kazandırılacak!

Çankırı'da yerin 150 metre altındaki Kaya Tuz Mağarası'nın, içine kafe, restoran, spor aktivite alanı, yürüyüş yolları ve tuz terapi odaları yapılarak turizme kazandırılması için çalışmalar sürüyor.

Ayazağa Uniq İstanbul Kültür ve Sanat Merkezi!

Ayazağa Uniq İstanbul Kültür ve Sanat Merkezi, 150 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. Proje içerisinde çeşitli sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Uniq İstanbul adres!

Uniq İstanbul 100 milyon Euro yatırım bedeli ile hayata geçirildi. Çeşitli aktivite alanlarına yer verilen projede Uniq Ofis de bulunuyor. İşte Uniq İstanbul adres bilgileri...

maltepede aktivite alanları Haberi

maltepede aktivite alanları



Başkan Kadir Topbaş’tan İstanbul’a dev yatırım müjdesi!


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, atletizmden tenise,  bisikletten kanoya pek çok spor aktivitesinin yanı sıra eğlenceden arkeolojiye, yüzlerce farklı aktivitenin gerçekleştirileceği Avrupa’nın en büyük projesini açıkladı. Başkan Topbaş, 8 farklı adadan oluşan projenin 2014’te tamamlanacağını söyledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’a kazandırılacak olan “Maltepe Dolgu Alanı Düzenleme Uygulama Projesi'ni basın mensuplarına tanıttı. Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezi olmaya aday proje için gazetecilerle birlikte alanda araç turu atan Kadir Topbaş, çevre için çok önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.


130 bin metrekarelik yeni miting ve etkinlik alanı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe Dolgu Alanı Düzenleme Uygulama Projesi'nin tanıtım toplantısında projeyle ilgili şu bilgileri verdi: "Maltepe sahil düzenlemesi, açık spor alanları ve...