25 / 07 / 2024

maltepenin caddeleri yenileniyor mu

maltepenin caddeleri yenileniyor mu

Maltepe Belediyesi, ana caddeler üzerinde güzelleştirme çalışmaları başlattı. Çalışmaları inceleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, esnafın taleplerini dinledi.

İstanbul Yenileniyor nedir? İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

İstanbul Yenileniyor nedir sorusunun yanıtı pek çok riskli yapı sahibi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

Riskli yapılar nasıl yenileniyor? İşte adım adım kentsel dönüşüm süreci!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından riskli yapıların dönüşümü de yeniden gündeme taşındı. Peki riskli yapılar nasıl yenileniyor? 

Kentsel dönüşümle 825 bin riskli bina yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 825 bin riskli bina yenileniyor...

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşmesi amacıyla hayata geçirdiği İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvuruda bulundu. 

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 150 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşümü için başlattığı İstanbul Yenileniyor kampanyasına kent genelinde 150 bin kişi başvurdu. 

İstanbul Yenileniyor uygulaması 6 soruda tüm detaylarıyla!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da kentsel dönüşüm projesine yönelik çalışmaların hızlandırılması için hayata geçirilen 'İstanbul Yenileniyor' projesine dair merak edilen sorular yanıtlandı.

İstanbul Yenileniyor projesinin detayları belli oldu!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" projesine ilişkin bilgiler verdi.

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Ordu'daki İkizce Laleli Camii yenileniyor!

Ordu'da 500 yıllık tarihe sahip olan İkizce Laleli Camii Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Kahramanmaraş Otogarı yenileniyor!

Kahramanmaraş Otogarı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. 

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

İstanbul’da 200 bin konut yenileniyor!

Binaların dönüşümünü aynı zamanda bir deprem dönüşümü, afet dönüşümü olarak gördüklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İstanbul’da 200 bin konut yenileniyor" dedi.

maltepenin caddeleri yenileniyor mu Haberi

maltepenin caddeleri yenileniyor mu


Maltepe Belediyesi, ana caddeler üzerinde güzelleştirme çalışmaları başlattı. Çalışmaları yerinde denetleyen ve bölge esnafını ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, esnafın taleplerini dinledi.


Çalışmalar kapsamında ilk olarak, Zümrütevler Mahallesi’ndeki ana caddeler üzerinde çalışma başlatıldı. Bu çalışmalar kapsamında 3 bin 600 metrekaresi Tülin Caddesi ve 2 bin 800 metrekaresi Nil Caddesi’nde olmak üzere 6 bin 400 metrekare alanda kaldırım yenileme çalışması yapılacak.  Çalışmaları yerinde takip eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, esnafın taleplerini de dinledi. Ziyaret sırasında Kılıç’a teşekkür eden esnafın, devam eden çalışmalardan oldukça memnun olduğu gözlendi. Mahalle esnafının sorunlarını dinleyen Kılıç, “Göreve geldiğim günden bu yana sizlerin onayı olmayan hiçbir çalışmaya imza atmadım. Bundan sonra da atmayacağım. Bu mahalle, bu sokaklar hepimizin. Bizler çalışmalarımızı sizlerin istekleri ve talepleri...