27 / 04 / 2024

Malul Gaziler faizsiz konut kredisi kullanabiliyor mu

Malul Gaziler faizsiz konut kredisi kullanabiliyor mu

Bankadan konut kredisi kullanacak Şehit ve Gaziler tapu harcını ödememek için, bankadan aldıkları İpotek Üst Yazısına, Şehit ve Gaziler için verilen faizsiz konut kredisi olduğunu ve her türlü harç ve vergiden muaf olduğunu yazdırmaları gerekiyor...

Şehit yakınları ve gazilere 'faizsiz konut kredisi' müjdesi!

TBMM'ye sunulan Gaziler ile Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile şehit yakınları ve gazilere faizsiz konut kredisi verilmesi planlanıyor.

Gazilere 2020 yılı için 154 bin TL faizsiz konut kredisi verildi!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında açıklamalarda bulundu. Açıklamada, gazilerin bir konutla sınırlı olmak üzere faizsiz konut kredisinden faydalanabildiği, gazilere 2020 yılı için 154 bin TL faizsiz konut kredisi verildiği belirtildi.

Gaziler için faizsiz konut kredisi talebi!

Şehit Yakınları, Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Federasyonu (ŞEGAFED) Başkanı Caner Dalkalı, Kıbrıs ve Kore gazileri ile devlet koruması altında yetişenlere faizsiz konut kredisi imkanı sağlanmasını istedi.

Halkbank'tan yüzde 0.80 faiz oranlı vefa konut kredisi!

Halkbank Vefa Kredisinden şahadet belgesi olan şehit yakınları (Anne, baba, eş ve çocuklar) ile muharip gazi ve malul gazi belgesi olan gaziler yararlanabilir

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği’ne müjdesini verdiği hizmet binası projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Göksu 15 Temmuz Gaziler Köprüsü açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından Göksu’da yapımı tamamlanan, 15 Temmuz Gaziler Köprüsü ve bağlantı yolları hizmete girdi. Göksu, Yenimahalle ve Göztepe’yi bir birine bağlayan köprüyle ulaşıma alternatif, hız ve kolaylık geldi.

Antalya Gaziler Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı Isparta karayoluna bağlayan Gaziler Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, yarın açılıyor!

15 Temmuz Gaziler Köprüsü açılıyor. 15 Temmuz’da vatan uğruna şehit olmayı göze alarak yola çıkan ve gazilik mertebesine erişenlere adanan 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, Beykoz’da açılıyor.

Osman Akyüz: Faizsiz finans sistemi kriz üretmiyor!

Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Akyüz, faizsiz finans sisteminin kriz üretmediğini ve krize daha dayanıklı olduğunu söyledi. Akyüz, belirledikleri strateji doğrultusunda 2025’te katılım bankalarının payını yüzde 15’e çıkaracaklarını belirtti.

Babacan Premium Tower'da faizsiz ödeme imkanı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Projede faizsiz ödemelerle ev sahibi olunabiliyor..

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının ihalesi 17 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek yeni hizmet binası için 17 Kasım Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.

Gaziler için faizsiz konut kredisi meclis gündeminde!

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Kore ve Kıbrıs gazilerinin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarını meclis gündemine taşıdı..

Türkiye faizsiz finans sektöründe parlamak için çalışmalara hız verdi!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Faizsiz finans sektörünün büyüklüğünün önümüzdeki 5 yıl sonunda 3,5 trilyon dolara yükselme potansiyeli var. Bu potansiyelden en fazla yararlanan ülkelerden biri olmak için çalışmalarımız süratle devam ediyor." dedi.

Malul Gaziler faizsiz konut kredisi kullanabiliyor mu Haberi

Malul Gaziler faizsiz konut kredisi kullanabiliyor mu

Bankadan konut kredisi kullanacak Şehit ve Gaziler tapu harcını ödememek için, bankadan aldıkları İpotek Üst Yazısına, Şehit ve Gaziler için verilen faizsiz konut kredisi olduğunu ve her türlü harç ve vergiden muaf olduğunu yazdırmaları gerekiyor.


Bankadan konut kredisi kullanacak Şehit ve Gaziler tapu harcını ödememek için, bankadan aldıkları İpotek Üst Yazısına, kullanacakları kredinin normal konut kredisi değil Şehit ve Gaziler için verilen faizsiz konut kredisi olduğunu ve her türlü  harç ve vergiden muaf olduğunu yazdırmaları gerekiyor. Yazının bu şekilde hazırlanması halinde vergi dairesinden herhangi bir belge almaya gerek kalmadan ,harç muafiyetinden...