20 / 05 / 2024

Mamaco avm hizmeti

Mamaco avm hizmeti

Swissotel, Four Seasons Otel, Sinpaş Altınoran ve Koruflorya’nın da aralarında bulunduğu birçok önemli marka Mamaco’nun profesyonel temizlik hizmetlerinden faydalanıyor.

AVM'lerde kira indirimine devam!

Şimdiye kadar yurt içi ve yurtdışında 50’nin üzerinde AVM’ye proje & konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmeti veren KDM, yaptığı araştırma sonucunda Türkiye'nin AVM karnesini çıkardı. 

2021'in sonuna kadar 26 AVM daha açılacak!

50’nin üzerinde AVM’ye proje &; konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmeti veren KDM, Türkiye’nin AVM haritasını çıkardı.

Akasya AVM, Akenerji Elektrik ile anlaştı!

Akasya AVM için Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alınmasına ve bu kapsamda sözleşme imzalanmasına karar verildi.

Mamaco, AVM'lere hizmete verecek!

Swissotel, Four Seasons Otel, Sinpaş Altınoran ve Koruflorya’nın da aralarında bulunduğu birçok önemli marka Mamaco’nun profesyonel temizlik hizmetlerinden faydalanıyor.

İskenderun Park Forbes AVM açıldı!

Türkiye'nin ve dünyanın en tanınmış ve beğenilen markalarını İskenderun'lularla buluşturacak olan Park Forbes AVM açıldı. Park Forbes'de ayrıca 2.500 metrekarelik bir alanda en iyi fitness ve spa hizmeti de sunulacak.

Ömer Nohut: Türkiye'de AVM yapmak istiyoruz!

Mamaco, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Nohut, 2 yıl önce de İstanbul ve Ankara'da ofis açarak, Türkiye'deki istihdamın ise 600'e ulaştığını vurguladı. Nohut, "Türkiye'de AVM yapmak istiyoruz" dedi.

Galleria AVM JLL Türkiye ile anlaşma imzaladı!

Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. Galleria AVM'ye hem yönetimsel hem de kiralama faaliyetlerinde hizmet verecek.

Galleria AVM, JLL Türkiye ile anlaştı!

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı.

Galleria AVM yönetim ve kiralama için JLL Türkiye ile anlaştı!

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. JLL Türkiye, Galleria AVM'nin yönetimini ve kiralama faaliyetlerini yürütecek.

TOKİ 1717 adet konut için inşaat ve danışmanlık hizmeti alacak!

Antalya,Burdur,Karaman,Konya ve Mersin İlleri 1717 Adet Konut,Hastane,Sevgi Evleri, Spor Salonu,Büfe, Sosyal Tesis, Restoran,Salonu,AVM,İş Yeri, Okul, Pansiyon, Yurt binası için danışmanlık hizmeti işi ihale edilecek...

Capacity AVM'den kadınlar günü etkinliği!

Bakırköy'de Capacity AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel M.A.C sponsorluğunda kadın ziyaretçilerine ücretsiz makyaj hizmeti verdi. Etkinlik alanında gerçekleşen makyaj uygulamalarından tüm kadın ziyaretçiler faydalandı...

Saray Muhallebicisi, Zorlu AVM 'de şube açıyor!

Menüsünde birbirinden özel tatlar bulunduran Saray Muhallebicisi, şimdi dev markaları aynı çatı altında toplayan Zorlu Avm de yeni şubesini açıyor. Saray Muhallebicisi restoran hizmeti de sunuyor.

Mallexpert, AVM'lere yönetim, kiralama ve danışmanlık sunuyor!

Alışveriş merkezlerinin daha az masrafla daha fazla kar edebilmesi için yönetim, kiralama ve danışmanlık hizmeti sunan Mallexpert kısa ve orta vadede AVM’lerin değerini artırmayı hedefliyor

Mamaco avm hizmeti Haberi

Mamaco avm hizmeti

2004 yılında Almanya’nın Mannheim şehrinde faaliyete başlayan firma, gittikçe faaliyet alanlarına yeni hizmetleri de ekleyerek büyümüş, yeni müşterilerinin birçok ihtiyaçlarını karşılayacak güce ve tecrübeye sahip hale gelmiştir.


Bugün yeterli büyüklüğe, alt yapıya ve tecrübeye sahip olan Mamaco kısa sürede, tesis yönetimleri ve hizmetleri dışında bir binayı ilgilendiren her konuda hizmet alınabilecek yapıları oluşturmuştur.


Mamaco, Türkiye’de iki yıl gibi bir sürede toplam 2500’den fazla kişinin işe alımını da gerçekleştirdi. Yıllar içinde Almanya’nın birçok şehrinde faaliyet gösteren Mamaco, İngiltere, Dubai ve Türkiye’de ofisler açarak, emin adımlarla dünyanın birçok noktasına ulaşıyor.


Mamaco 2013 yılından beri de Türkiye’de İstanbul ve Ankara’da hizmet veriyor. Mamaco yakın tarihte de kendisi gibi Alman menşeli olan Ece Türkiye ile iş birliğine girdi. Bu gruba ait Beylikdüzündeki Marmara Park’ın temizlik işlerinin...