09 / 05 / 2024

Mamaco, AVM'lere hizmete verecek!

Mamaco, AVM'lere hizmete verecek!

Swissotel, Four Seasons Otel, Sinpaş Altınoran ve Koruflorya’nın da aralarında bulunduğu birçok önemli marka Mamaco’nun profesyonel temizlik hizmetlerinden faydalanıyor.



2004 yılında Almanya’nın Mannheim şehrinde faaliyete başlayan firma, gittikçe faaliyet alanlarına yeni hizmetleri de ekleyerek büyümüş, yeni müşterilerinin birçok ihtiyaçlarını karşılayacak güce ve tecrübeye sahip hale gelmiştir.


Bugün yeterli büyüklüğe, alt yapıya ve tecrübeye sahip olan Mamaco kısa sürede, tesis yönetimleri ve hizmetleri dışında bir binayı ilgilendiren her konuda hizmet alınabilecek yapıları oluşturmuştur.


Mamaco, Türkiye’de iki yıl gibi bir sürede toplam 2500’den fazla kişinin işe alımını da gerçekleştirdi. Yıllar içinde Almanya’nın birçok şehrinde faaliyet gösteren Mamaco, İngiltere, Dubai ve Türkiye’de ofisler açarak, emin adımlarla dünyanın birçok noktasına ulaşıyor.


Mamaco 2013 yılından beri de Türkiye’de İstanbul ve Ankara’da hizmet veriyor. Mamaco yakın tarihte de kendisi gibi Alman menşeli olan Ece Türkiye ile iş birliğine girdi. Bu gruba ait Beylikdüzündeki Marmara Park’ın temizlik işlerinin yanı sıra fastfood katındaki servis hizmetlerini de üstlendi. Şirketin önümüzdeki günlerde Aqua Florya,  Ankara  AnkaMall, ACity, Eskişehir Espark gibi yine Ece Grubun yönettiği çeşitli AVM’lere de hizmet vermesi söz konusu…


Mamaco’nun referansları arasında; Almanya’da Mercedes, Audi, BMW vb., Türkiye’de ise Ece Türkiye, İstanbul Kongre Merkezi, Swissotel, Fourseasons Otel, Intercontinental Otel, Rixos Hotel Taksim, Flatofis İş Merkezi, Deposite AVM, Sinpaş Altınoran, Koruflorya ve İçdaş Çelik Enerji gibi pek çok prestijli marka bulunuyor.


Geri Dön