14 / 05 / 2024

Mamaco yurtdışı yatırım fonlarını türkiyeye getirecek

Mamaco yurtdışı yatırım fonlarını türkiyeye getirecek

Almanya’da yaşayan Türk işadamı Ömer Nohut’un şirketi Mamaco, yeni kuracağı gayrimenkul şirketiyle de Almanya ve İngiltere’deki fonları yatırım yapmaları için Türkiye’ye getirecek.

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

Konut yatırımında ABD ilk sırada!

ABD, yüksek kira getirisi ve düşük amortisman süresi ile konut sektöründe yatırım için ön plana çıkıyor. Yabancı yatırımcı ilgisinin her geçen gün arttığı Türkiye’de de yerli yatırımcılar, yurtdışına açılmaya başladı. 

Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? 

Portekiz ve başkent Lizbon farklı coğrafyalara doğru kayan yatırımcıların radarında. Peki, Portekiz’in son yıllarda artan popülaritesi ve global yatırımcıları çekmesinin asil sebebi ne? Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli?

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Global Yatırım Holding hissesinin yüzde 34'ünü satıyor!

Global Yatırım Holding, yüzde 34.1 oranındaki hissesini satıyor. Türkiye ve yurtdışında 6 liman işleten firma hissesini Jersey Adası merkezli F.A.B. Partners LP'ye 245 milyon lira karşılığında satacak.

Tay Group 5 yılda 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak!

Tay Group, tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerine ilişkin yatırımlarına hız kattı. Şirket önümüzdeki 5 yıl içinde yurtiçi ve yurtdışında toplam 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak.

Limak Yatırım, yurtdışında hedef büyüttü!

Çimento grubunu birleştirerek 2. büyük çimento fabrikası olan Limak Yatırım, sektörde Afrika’ya yöneldi. Elektrik dağıtımında da gözünü yurtdışına çeviren şirket, hedeflerini büyüttü.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

Türk iş adamları yatırım için ABD ve Çin'i tercih ediyor!

Türk iş adamlarının yurt dışı yatırımlarında en fazla dikkate aldığı unsur, Türkiye'nin muhatap ülkeyle ilişkisi oluyor. Yurtdışı Yatırım Endeksi'ne göre, en cazip ülkeler ise ABD ve Çin.

Mustafa Süzer, Dominik ve Meksika'ya yatırım yapacak!

ABD'de gayrimenkul, Hırvatistan'da finans, Arnavutluk'ta da enerji yatırımı yapan Süzer'in yeni rotaları Dominik ve Meksika olacak. Grubun dikkati ağırlıkla yurtdışı projelerde.

Fuzul Grup yurtdışında yatırım yapmaya yöneliyor!

Başakşehir'e yatırım yapan ilk özel sektör firması olan Fuzul, bugüne kadar bölgeye 1 milyar TL'nin üzerinde yatırım yaptı.

Mamaco, yurtdışındaki yatırım fonlarını Türkiye'ye getirecek!

Almanya’da yaşayan Türk işadamı Ömer Nohut’un şirketi Mamaco, yeni kuracağı gayrimenkul şirketiyle de Almanya ve İngiltere’deki fonları yatırım yapmaları için Türkiye’ye getirecek.

Gurbetçiler Ankara'da gayrimenkul yatırımı yapıyor!

Gayrimenkul sektöründeki gelişmeler gurbetçinin yatırım tercihini de değiştirdi. 'Bir gün yeniden dönme' umuduyla yurtdışında çalışan gurbetçiler, başkentteki konut projelerinden ev almaya başladı.

Mamaco yurtdışı yatırım fonlarını türkiyeye getirecek Haberi

Mamaco yurtdışı yatırım fonlarını türkiyeye getirecek

Almanya’da yaşayan Türk işadamı Ömer Nohut’un şirketi Mamaco, Mercedes, BMW, BASF gibi devlere temizlikten peyzaja birçok alanda hizmet veriyor. Türkiye pazarına da giren şirket, yeni kuracağı gayrimenkul şirketiyle de Almanya ve İngiltere’deki fonları yatırım yapmaları için Türkiye’ye getirecek.


Mamaco, Almanya’da yaşayan Türk işadamı Ömer Nohut tarafından 2004 yılında kuruldu. Almanya’da az sayıda personelle temizlik işine başlayan Mamaco, kısa sürede insan kaynakları danışmanlık hizmetleri, güvenlik, teknik hizmetler, peyzaj, bahçe bakım, filo hizmetleri, iş sağlığı ve güvenliği, işyeri hekimliği gibi birçok hizmeti bünyesinde sunmaya başladı. Almanya’da Mercedes’ten BMW’ye BASF’tan Audi’ye dev gruplara hizmet verir hale geldi.

Yeni şirket için çalışma başladı

2013 yılında Türkiye’ye geldi. İstanbul’da kurduğu şirketle önce temizlik ardından teknik hizmetlerden enerji yönetimine kadar birçok alanda hizmet vermeye başlayan Mamaco, son yıllarda...