04 / 05 / 2024

Mamak Belediyesi hizmet binası nerede

Mamak Belediyesi hizmet binası nerede

Mamak Belediyesi'nin hizmet binası Samsun Yolu'na taşınıyor. Başkan Mesut Akgül, 'yeni hizmet alanı'nı HT Ankara'ya anlattı. Akgül, "132 dönümü kapsayacak proje, Mamak için dönüm noktası olacak" dedi

Arsa almak isteyenlere Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 18 bin 794 metrekarelik 3 arsa satıyor!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde yer alan 18 bin 794 metrekarelik 3 arsayı satıyor...

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

2021 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Haziran ayına kadar kira ödemelerinde yüzde 20 indirim yapılmasına karar verdi. 

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Mamak Belediyesi hizmet binası nerede Haberi

Mamak Belediyesi hizmet binası nerede

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte gecekondu silüetinden kurtulan Samsun Yolu'nu cazibe merkezine dönüştürmek isteyen Mamak Belediyesi çalışmalarını hızlandırdı. Samsun Yolu'nu, Ankara'nın Manhattan'ı olarak görülen Eskişehir Yolu gibi canlı hale getirmek isteyen Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de destekleriyle belediye hizmet binası, kaymakamlık gibi idari birimleri bu bölgeye taşımak için proje hazırlıklarına başladı. 


CAZİBE MERKEZİ OLACAK 

Akgül, yaklaşık 132 dönümlük alanı kapsayacak proje ile ilgili şunları söyledi: "Belediye hizmet binası, kaymakamlık, Tapu ve Kadastro ile ASKİ Bölge Müdürlüğü gibi birimlerin tamamı burada toplanacak. Büyük bir meydan, cami ve ticaret ofisleri olacak. İnsanların geldikleri zaman bütün işlerini halledebilecekleri bir yer olmasının yanı sıra kaliteli vakit geçirebilecekleri bir yer olsun istiyoruz. Alana ayrıca, yüzme havuzu ve spor kompleksi yapmak gibi bir...