03 / 05 / 2024

mamak dönüşüm projesi

mamak dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mamak’ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutların temelini attı. Kurum, proje alanına 1800 ağaç diktiklerini de açıkladı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Başkent’te konut sayısı en hızlı artan ilçelerden biri olan Mamak’ta, 7 milyon metrekare alan üzerinde uygulanan ve 14 mahalleyi kapsayan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ele alındı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2019'dan beri daire teslim edilmiyor! Projede usulsüzlük mü var? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili ve AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Fatih Ünal'dan 2019'dan beri daire teslim edilmeyen Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yürütmeyi durdurma kararı! Hak sahipleri aman dikkat!

Ankara 24. İdare Mahkemesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili protokolün yürütmesinde durdurma kararı verdi. ABB de hak sahiplerine bir duyuru yaptı. İşte ayrıntılar...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 7 Temmuz'da!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki konutların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap ile 356 konut geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap için çalışmalara başlıyor. Proje kapsamında toplam 356 adet konut yapılacak...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde teslimler devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve Mamak Belediyesi iş birliğiyle yürütülen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde üretilen konutların teslimi için çalışmaları sürdürüyor.

İşte TOKİ Mamak Yatıkmusluk kentsel dönüşüm projesi böyle olacak!

TOKİ tarafından Ankara’nın Mamak İlçesi, Yatıkmusluk Mahallesinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm ve gelişim projesinde 396 konutun ihalesi tamamlandı. İşte TOKİ Mamak Yatıkmusluk kentsel dönüşüm projesi böyle olacak...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kira ödemeleri başladı!

Mamak Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Ankara Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi, için kira yardımları ile gerçekleşen park, yol ve çevre düzenleme çalışmaları görüşüldü.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Başkent’te konut sayısı en hızlı artan ilçelerden biri olan Mamak’ta, 7 milyon metrekare alan üzerinde uygulanan ve 14 mahalleyi kapsayan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ele alındı.

Yeni Mamak Dönüşüm projesi zemin kat başvuru duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi zemin kat başvuru duyurusu yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve Mamak Belediyesi işbirliğiyle yürütülen ve toplam 11 etaptan oluşan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi, düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı.

mamak dönüşüm projesi Haberi

mamak dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ve Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, geçen kasım ayında geldikleri Mamak'ın Dutluk Mahallesi'nde vatandaşların kentsel dönüşüm taleplerini kendisine ilettiğini dile getirdi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Bakan Kurum, 6 ay içinde temel atma sözü verdiğini belirterek, "Şimdi o sözü tutmanın mutluluğu gururu içerisindeyim" ifadelerini kullandı. Bugün Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında tam 548 konutun temelini attıklarını dile getiren Bakan Kurum, projenin yatırım bedelinin yaklaşık 140 milyon Türk lirası olduğunu anlattı.

Proje alanına sadece binalar yapmadıklarına, bina dışında bu bölgeye bin 800 ağaç diktiklerine dikkati çeken Kurum, "Böylece yeşil içinde, doğayla barışık konutlarınızda oturacaksınız. Ayrıca o proje içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun ve rekreasyon...