15 / 05 / 2024

mamak hastane projeleri

mamak hastane projeleri

Mamak'a akıllı hastane kazandıracaklarını ve bu projenin kendisini çok memnun ettiğini ifade eden Davutoğlu, bu hastanenin 200 yatak kapasitesinin bulunacağını bildirdi.

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Mamak için yeni kentsel dönüşüm projeleri geliştirilecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlık ettiği Nisan Ayı meclis toplantısında 2017 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Görüşmeler neticesinde Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

30 soruda TOKİ Ankara projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ'nin Ankara Sincan ve Mamak'ta konut satışları devam ediyor. İşte, 30 soruda TOKİ Ankara projeleri... 

Mamak'taki üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm projeleri ile bambaşka bir çehreye kavuşan Mamak'ta aile merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar alanı bulunan üçlü tesisin yüzde 85'i tamamlandı.

Mamak Altıağaç'ta 1.825 konutun ihalesi yapıldı!

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Ankara Mamak’ta kentsel dönüşüm projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

Mamak Altıaağaç'ta 1825 konutun ihalesi yapıldı!

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Mamak’ta kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

Mamak yatırımcının gözdesi oldu!

İlçenin çehresini değiştiren projeleri sonrasında yatırımcının da gözdesi haline gelen Mamak’ta yeni yeni işyerleri açılıyor. Büyüyen Mamak’la birlikte esnafında yatırım için tercihi Mamak oluyor.

Mamak'taki üçlü tesis tamamlanıyor!

Hazırladığı dev projeleri büyük bir hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Mamak'taki cami-cemevi projesinin yerine hastane yapılacak!

FETÖ'nün projelerinden olan ve Aleviler'in yoğun olarak yaşadığı Ankara Mamak'ta, inşaatına başlanan "Cami-Cemevi" projesinin olduğu alana, 15 Temmuz'dan sonra devlet ta rafından el konuldu.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Mamak'ta altyapı çalışmaları tam gaz!

Mamak’ta büyük kentsel dönüşüm projeleri, dev yatırımlar ve sosyal tesislerle hızlı bir dönüşüm gerçekleştiren Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü altyapı çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

mamak hastane projeleri Haberi

mamak hastane projeleri

Hatip Çayı Parkı'nda düzenlenen Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi Açılış Töreni'ne Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti milletvekilleri ve partinin bölge milletvekili adayları katıldı. Başbakan Davutoğlu, törende yaptığı konuşmada, Mamak'ın eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkın sembolü olduğunu söyledi. 


Eski Mamak'ın hapishanesiyle, işkence odalarıyla, çöplükle ve gecekondularla anıldığını ifade eden Davutoğlu, Mamak'ın artık kentsel dönüşümle, huzurla, büyümeyle, insanca yaşamayla anıldığını vurguladı.




Mamak Hapishanesi'nde işkence yapılırken dışarıda da başka bir işkence yapıldığını söyleyen Davutoğlu, "Hayat, işkencenin kendisiydi neredeyse ama AK Parti iktidarlarıyla birlikte Mamak'ın da Ankara'nın da Türkiye'nin de kaderi değişti. Artık işkence tarihe karıştı. Bizim dönemimizde 2003'de 'işkenceye sıfır tolerans' dedik. İşkence tarihe karıştı. Hapishaneyle anılan semtler,...