28 / 04 / 2024

mamak hüseyingazi imar planı

mamak hüseyingazi imar planı

Ankara Mamak ilçesi Karaağaç-Altıağaç ve Hüseyingazi Mahalleleri Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin olarak hazırlanan 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı teklifleri askıda...

İmar yasasına takılanlar 'Yapı kayıt mağduriyeti bitsin' diyor! İşte hükümetten beklentiler! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, yapı kayıt mağduriyeti ile ilgili hükümetten talep edilenleri tek tek sıraladı. Peki imar yasası mağdurları konuya ilişkin neler diyor? İşte mağdurların yorumları...

Mamak'ta e-imar dönemi başladı!

Ankara'ya bağlı Mamak Belediyesi, kent genelinde imar işlemlerini kolaylaştıracak e-imar uygulamasını başlattı.

Konya Karatay’da imar uygulamaları hız kesmiyor!

Karatay Belediyesi, ilçedeki imar ve mülkiyet sorunlarının çözümü amacıyla imar düzenlemelerine ve 18. madde uygulamalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi imar bekliyor!

İstanbul Sarıyer'de bulunan İmam Hüseyin Cemevi, 2013 yılından beri “sosyal kültürel tesis” imarını bile alamadı...

Kartal Hürriyet Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Kartal İlçesi, Hürriyet Mahallesi, 5 pafta, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 132, 133, 139, 142, 143 parsellerin bir kısmı, 141, 131 parsellerin tamamı ve 4059 adanın kuzeyindeki tescilsiz alana ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli azım ve uygulama imar planı askıda...

Hüseyin Sözlü: İmar rantını ortadan kaldırdık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “On bin yaşındaki Adana’da beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Kıbrıs'ın yeni imar planı hızla hazırlanacak!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, yeni imar planının hazırlanması için sürecin hızlanacağını söyledi. Baybars, imar planının nasıl hazırlanacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fatih Hüsambey Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih İlçesi, Hüsambey Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Çekmeköy Hüseyinli Mahallesi imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hüseyinli Mahallesi, bir kısım parsellere ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Kuzey Marmara Otoyolu Hüseyinli Mahallesi imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Etkilenme Bölgesi, Hüseyinli Mahallesi bir kısım parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Kartal Hürriyet Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal ilçesi Hürriyet Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Ankara Altıaağaç Karaağaç Hüseyingazi 1. Etap kura yeri!

Ankara Altıaağaç Karaağaç Hüseyingazi 1. Etap kura yeri Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu olarak belirlendi.

mamak hüseyingazi imar planı Haberi

mamak hüseyingazi imar planı


Ankara Mamak ilçesi Karaağaç-Altıağaç ve Hüseyingazi Mahalleleri Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin olarak hazırlanan 1/25000 ölçekli 2023 Başkent Ankara Nazım İmar Planı değişikliği, 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifleri bakanlık tarafından onaylandı.


Dün askıya çıkarılan Karaağaç-Altıağaç ve Hüseyingazi Mahalleleri Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin imar planı teklifi 31 Ekim 2015 tarihinde askıdan...