02 / 05 / 2024

Mamak Konutları

Mamak Konutları

Ankara’nın en büyük ilçelerinden biri olan ve bir zamanlar çöplüğü, cezaevi ve gecekondusuyla anılan Mamak’ta son yıllarda büyük bir değişim yaşanıyor.Mamak'ta binlerce gecekondu hızla yıkılıyor, yerini modern ve kaliteli konutlar alıyor.

Mamak Konutları sahiplerini buldu!

Ayhan Karaca yaptığı açıklamada "Çalışmalar sürecek. Bu kapsamda 38 bin 105 sosyal konutun projelendirme ve üretimine başlanmıştır Hak sahipleri 2-18 Aralık'ta sözlesme imzalama işlemini gerçekleştirecekler." dedi

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Ankara Mamak'ta modern konutlar için düğmeye basıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahilinde çalışmalarına başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, inşa edilecek 4 bin 500 konutun 2 sene içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi. 

Mamak Eserkent konutları için kura çekilişi yapıldı!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için hak sahipleri önceki gün belirlendi.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi bugün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar bugün çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi yarın!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar yarın çekiliyor. 

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kuraları iki gün sonra çekiliyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar iki gün sonra çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları bugün sona eriyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süreci bugün sona eriyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları için son iki gün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süresi 1 Şubat'ta sona eriyor.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları için başvuru süresi uzatıldı! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için başvuru süresi 1 Şubat'a kadar uzatıldı.

Ankara Eserkent Sosyal Konutları için başvurular bugün sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan Mamak Eserkent Sosyal Konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

Mamak Konutları Haberi

Mamak Konutları

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahil bir çok kentsel dönüşüm ve yenileme projesi Mamak'ın çehresini değiştirdi. Mamak'ta binlerce gecekondu hızla yıkılıyor, yerini modern ve kaliteli konutlar alıyor.


Kentsel yenileme projeleri kapsamında belediye ile anlaşma yapan ve gecekondusu yıkılan vatandaşların mağdur olmaması için kira yardımı yapılıyor.


Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi


Toplam 7 milyon metrekare alan üzerinde uygulanan ve 14 mahalleyi kapsayan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi aynı zamanda dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip. Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve Mamak Belediyesi işbirliğinde yapılan ve toplamda 11 etaptan oluşan projede 50 bin konut, 500 iş merkezi, dev rekreasyon alanları bulunuyor. Üçte biri konut, üçte ikisi yeşil alan olan proje ile Mamak hem kentsel dönüşüme hem de yeşile dönüşüyor. 13 bin...