06 / 05 / 2024

Mamak tapu

Mamak tapu

Mamak'ta 3 bin 500 kişi tapusuna kavuştu. 3 bin 500 kişi tapusuna kavuştu Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Şahapgürler Mahallesindeki 3 bin 500 vatandaşı imarlı tapusuna kavuşturdu.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Mamak Belediyesi'nden arsa devrimi!

Mamak’ta uzun yıllar gecekonduda oturan ancak tapu sahibi olamayan vatandaşlar mağdur edilmeyecek. Söz konusu kişiler uygun kredi imkânı ile ileride kendilerini modern bir ev sahibi yapabilecek oranda arsanın sahibi olabilecek

Mamak Şehit Cengiz Topel'de tapu sevinci!

Mamak Belediyesi, Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde yaşanan toprak kayması sonucu evleri boşaltılan vatandaşlar için gerekli imar çalışmalarını tamamladı ve tapularını teslim etti.

Mamak Başak Mahallesi'nde tapu sevinci!

Mamak Başak Mahallesi’nde 33 hektar alan üzerinde yapılan ve bin vatandaşı ilgilendiren imar değişikliğinin ardından hak sahipleri tapularına kavuştu.

TOKİ Mamak Kusunlar Konutları için ödemeler yapıldı!

Mamak'taki TOKİ Kusunlar'dan, 480 konut için uzlaşma sağlandığını bildiren Gökçek, tapu devrini Büyükşehir'e yapan vatandaşların mülk bedellerinin geciktirilmeden banka hesaplarına yatırıldığını söyledi.

Mamak'taki esnafların tapu hasreti son buldu!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi’nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Mamak Gökçeyurt'ta tapu sorunu çözüldü!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt (Nenek) Mahallesi'nde yaptığı imar uygulamasının ardından, 214 bin metrekarelik alanda fabrika ve işletmelere ait sanayi parsellerini tamamlayarak, hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği tapularını dağıttı.

Ankara Mamak'ta tapular sahiplerini buldu!

Ankara Mamak Gökçeyurt Sanayi Bölgesi İmar Tapu Dağıtım Töreni, Eyüp Sabri Tuncer Lojistik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'nde tapu sorunu çözüldü!

Ankara Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nin yıllardır çözülmeyen tapu mülkiyet sorununu çözüme kavuşturdu. 15 bin vatandaşı ilgilen plan değişikliği ile tapular dağıtıldı..

Mamak'ta tapular dağıtıldı!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nin yıllardır çözülmeyen tapu mülkiyet sorununu çözüme kavuşturdu. 16 bin vatandaşı ilgilendiren plan değişikliği sonrasında vatandaşlar tapularını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün elinden aldı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi vatandaşları tapularına kavuştu!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nin yıllardır çözülmeyen tapu mülkiyet sorununu çözüme kavuşturdu. 16 bin vatandaşı ilgilendiren plan değişikliği sonrasında vatandaşlar tapularını Kıbrıs Köy Derneği’nde Başkan Mesut Akgül’ün elinden aldı.

Tapu pişmanlık beyannamesi nasıl verilir?

Tapu değeri, kimi zaman olduğunun altında beyan ediliyor. Bu gibi durumlarda, vergi cezası ile karşılaşmamak adına kişiler pişmanlık beyannamesi verebiliyor. Peki, tapu pişmanlık beyannamesi nasıl verilir?

Mamak'ta tapular artık internette!

Mamak Belediyesi, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi'nde mevcut olan tapu kaydı ve kadastral bilgilerin online paylaşımına ilişkin protokol imzaladı.

Mamak tapu Haberi

Mamak tapu

MAMAK'IN imar sorununu birer birer çözen Mamak Belediyesi, Şahapgürler Mahallesinin 10 yıllık tapu mülkiyet sorununu da sonuca kavuşturdu. Şahapgürler Mahallesinde gerçekleşen tapu dağıtım törenine Mamak Belediye Başkam Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkam Muhammed Abdullah Özer, Meclis 2. Başkanvekili Ali Aydın, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlaıjsatıldı^'Törende.sembolik olarak 22 vatandaşa tapujarı, Akgül tarafuıdan verildi. Mahalle'nin'imarsorunuııu. çözmek için sabırla çalıştıklarım kaydeden Akgül, "Seçim öncesinde burada bir toplantı yaptık, söz verdik, halkımıza verdiğimiz sözleri tutmanın gayreti içinde olduk" şeklinde konuştu. 


YOL AÇIM ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ 


İmar sorununun çözülmesiyle Şahapgürler'den Doğukent Caddesi'ne anayol açılacağım belirten Akgülk "Ankara Büyükşehir Belediyemizle görüşmelerimizi gerçekleştirerek kış mevsimi gelmesine rağmen yol açım çalışmasına başlamaya niyetliyiz. Bu gelişim mahallemize de ivme kazandıracak" diye konuştu. Akgül vatandaşların eski tapu...