30 / 07 / 2024

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret

Ekonomik büyüme konusunda ekonomistler kötümser ama kamyoncular iyimser... Kamyon satışları, ekonominin öncü göstergesi olarak kabul edilir. Satışlar yılın ilk çeyreğinde adeta patladı. Bu artış, büyüme için önemli bir ipucu...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 3,5 milyar dolar oldu

Türkiye'de ocak-eylül dönemi arasında, hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı, 3 milyar 480 milyon 497 bin dolar olarak gerçekleşti.

Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik o analizi...

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Türkiye'nin hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 2023'ün ilk yarısında 2,4 milyar dolar oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinde hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı ocak-haziran 2023 döneminde 2 milyar 421 milyon 32 bin dolar şeklinde oldu.

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın kaç TL, özellikleri neler? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın, şef gibi pişir teknolojisiyle Türk ve Dünya mutfağına ait 150'den fazla tarife ulaşmanızı ve yeni deneyimler yaşamanızı sağlar. 

Dolar, altın ve euro'da inanılmaz açıklama! Peş peşe duyuruldu! Hemen bakmayan bin pişman!

Altın fiyatlarında izlenen dalgalı seyir nedeni ile altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş sene sonu tahminini güncelledi. Dolar, altın ve euro'da inanılmaz açıklama! Peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan bin pişman!

Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki oynaklığı dikkate alarak yılsonu tahminini güncelledi. Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!..İşte ayrıntılar...

Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak.

ABD enflasyonu kripto paraları nasıl etkileyecek?

ABD’de manşet ve çekirdek enflasyonda sert yükseliş bekleniyor, peki bu yükseliş kripto paraları nasıl etkileyecek? İşte merak edilen detaylar...

Exprozone Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Exprozone Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Sulaıman Alhennawı ve Muhammed Alakkad tarafından kuruldu.

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Özkara ve Hatice Özkara ortaklığında kuruldu.

Man Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Man Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Marhan tarafından kuruldu.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret Haberi

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret

Türkiye’de kamyon satışları tarihi rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Yılın ilk çeyreğinde yüzde 67 artışla toplam 9 bin 818 kamyon satıldı. Yıl sonunda 45 bin adede yaklaşan satışla yeni rekor beklentisi güçlendi. 


MARTTA REKOR KIRILDI 

Aylık bazda Mart 2015 satışlarına bakıldığındaysa 5 bin 270 adetlik satışla son 10 yılın en yüksek aylık satış rakamı dikkat çekti. Rekor kırılan 2011 Mart satışlarında bile 4 bin 418 kamyon satılmıştı. 


2002'DE AYNISI OLDU

İlk çeyrekte yaşanan büyümede en büyük pay, özellikle inşaat sektöründe yaşanan gelişmelerden kaynaklanıyor. Yapımı büyük bir hızla devam eden Üçüncü Havalimanı, İstanbul-İzmir Otoyol inşaatı, yapımı süren büyük tünel projeleri ve kentsel dönüşüm kamyon talebini yukarılara taşıyor. Ticari araç satışlarındaki bu tablo 2002 başlarında da yaşandı. O dönem ekonomistler, oldukça karamsar bir tablo çizerken, ticari araç...