04 / 05 / 2024

Management Plus Danışmanlık ve Eğitim

Management Plus Danışmanlık ve Eğitim

Ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin aracı olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahri Kayhan tarafından kuruldu.

Aspro Plus Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aspro Plus Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Pendik'te Hikmet Yücel tarafından kuruldu.

Nova Plus Mühendislik Hizmetleri Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nova Plus Mühendislik Hizmetleri Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Deniz Yumuk tarafından kuruldu.

Hf Proje Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Proje Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin TL sermaye bedeli  ile Husseın Fawzı B Al Asadı tarafından kuruldu.

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Behna Aghamohammadı ve Mona Kazemalması ortaklığında kuruldu.

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Karına H.M. Majeed tarafından kuruldu.

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Alıjanı Hodk ve Özer Aktaş ortaklığında kuruldu.

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Commercıal Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Aksu tarafından kuruldu.

Real Plus Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Plus Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Burgucuoğlu tarafından kuruldu.

Pal Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pal Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nermin Çil tarafından kuruldu.

Management Plus Danışmanlık ve Eğitim Haberi

Management Plus Danışmanlık ve Eğitim

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği ve TÜBİ- TAK MAM gibi kurumların desteklediği Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından organize edilecek zirveye akademisyenler, üst düzey bürokratlar, belediye başkanları ve sektörün dev firmalarının temsilcileri konuşmacı olarak katılacak. Balıkesir ve ilçelerindeki arsa sahiplerini, kat maliklerini, konut ve gayrimenkul geliştiricilerini, inşaat sektörünü, inşaat malzemeleri sektörünü ve finans sektörünü yakından ilgilendiren zirveye çok sayıda kişinin katılması beklenen zirvede, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da konuşma yapacak. 


Sabah...