02 / 05 / 2024

manas evleri adıyaman

manas evleri adıyaman

Malatya, Adıyaman ve Elazığ'da 4 binden fazla konut üreten Gün-Er İnşaat, Manas Evleri'yle sektöre yeni bir anlayış getirdi. Manas Evleri, Gün-Er İnşaat'ın 20 yıllık tecrübesiyle yükseliyor.

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri satış fiyatları!

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri satış fiyatları 65 bin 362 TL'den başlıyor. Projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Adıyaman Gerger TOKİ Evleri başvuruları ne zaman başlayacak?

54 dairelik Adıyaman Gerger TOKİ projesinde 2+1 ve 3+1 daire alternatiflerine yer veriliyor. Peki, Adıyaman Gerger TOKİ Evleri başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri başvuru!

TOKİ Adıyaman Gerger Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Gerger Şubesi'nde yürütülecek. Projede fiyatlar 65 bin 362 TL'den başlıyor.

Adıyaman Gerger TOKİ Evleri kura çekimi!

Adıyaman Gerger TOKİ Evleri kura çekimi Gerger Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Başvuru işlemleri sona eren projede 110 adet daire kura yöntemiyle satışa çıkarılacak.

Adıyaman Yeşilpark Batışehir Evleri' nde teslimler Nisan 2016' da!

Adıyaman Yeşilpark Batışehir Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Adıyaman Yeşilpark Batışehir Evleri' nde teslimler Nisan 2016' da yapılması planlanıyor.

Manas Evleri sektöre yeni bir anlayış getirdi!

Malatya, Adıyaman ve Elazığ'da 4 binden fazla konut üreten Gün-Er İnşaat, Manas Evleri'yle sektöre yeni bir anlayış getirdi. Manas Evleri, Gün-Er İnşaat'ın 20 yıllık tecrübesiyle yükseliyor.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

manas evleri adıyaman Haberi

manas evleri adıyaman

Müşteri odaklı hizmet anlayışını ön planda tutan firma, modern yaşam alanlarını kaliteli ürün kullanımıyla birleştirerek seçkin yaşam merkezlerine imzasını attı. Kısa sürede Malatya, Adıyaman ve Elazığ'da 4 binden fazla konut üreten Gün-Er İnşaat, bütün projelerinde ortalama yüzde 80'in üzerinde teslimat gerçekleştirdi.


Modern site anlayışıyla yapılan binalarda hiçbir ayrıntı atlanmazken, Manas sakinlerinin rahat ve huzurlu olması için her şey düşünüldü. Günümüz insanının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, konforlu yaşamın lüks değil, bir ihtiyaç olduğu bilincini projelerine de yansıttı. 


Birçok sosyal donatıyı bir arada Manas sakinlerinin hizmetine sunan firma, yurt içi ve yurt dışı yatırımcıların da ilgi odağı oldu ve satışları katlayarak büyüdü. İnsana değer veren yapılar haline getiren projeleri faaliyete geçiren Manas Evleri, ürettiği konut adedi ve oluşturduğu talep miktarına göre bölgede değil,...