27 / 04 / 2024

manavgat asmek açılış

manavgat asmek açılış

Akseki, Elmalı ve Alanya’nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı.

Manavgat Türkbeleni açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, açılışa hazır hale gelen Türkbeleni Projesi’ni denetledi.

Manavgat Türkbeleni projesi açılışa hazır!

Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak plan Türkbeleni projesi açılışa hazır. Gecesi başka, gündüzü başka bir güzellik sunan Türkbeleni, gündüz yemyeşil, gece ışıl ışıl görüntüsüyle adeta büyülüyor.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açılıyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı’nda yaptırılan modern yaya köprüsü 15 Eylül’de açılıyor.

Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi inşaat ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi açılıyor!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin resmi açılışı Cumartesi günü Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katımı ile gerçekleşecek.

Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor!

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor. AVM 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon ziyaretçi ağırlayacak.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün açılıyor!

Kapasite artırımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün AB ve Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılacağı tören ile açılıyor.

Manavgat ASMEK şubesi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASMEK Şubesi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Türel, anneler ASMEK'te kurs alıp meslek sahibi olurken, çocuklarının da kreş bölümünde eğitileceğini söyledi.

Sadık Badak Taşağıl-Konya yolunu inceledi!

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ve Karayollar 13.Bölge Müdür Yardımcısı Yalçın Kavak Antalya'yı Konya'ya bağlayacak olan ve Manavgat ilçesi Taşağıl Mahallesi'nden geçen Taşağıl-Beyşehir yolunda inceleme yaptı.

Manavgat'ta icradan 1.9 milyon TL'ye satılık 2 lokanta!

Manavgat 1. İcra Dairesi, Antalya Manavgat Taşağıl'da yer alan 2 lokantayı 1 milyon 900 bin TL 'den satışa çıkarıyor. İhaleleri 15 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi Manavgat'ta açılıyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, 15 Şubat'ta çeşitli etkinliklerle açılacak. Manavgat Çetin Emeç Caddesi’ndeki modern binada hizmet verecek olan merkezin açılışında su balesi gösterileri gerçekleştirilecek....

Döşemealtı Çocuk Kültür Merkezi açılıyor!

26 Eylül Perşembe günü açılışı yapılacak Döşemealtı ASMEK’in yanı sıra aynı gün çocuklara ücretsiz kurs hizmeti verecek Döşemealtı Atatürk Çocuk Kültür Merkezi de vatandaşların hizmetine açılacak.

Erzincan'da havaalanı açılışı yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın katılımıyla havaalanını ve Erzincan"a kazandırdıkları onlarca eserin toplu açılışını yapacaklarını belirterek, 'Erzincan çok görkemli bir bayram yapacak' dedi.

manavgat asmek açılış Haberi

manavgat asmek açılış

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASMEK’leri ilçelerde açmaya devam ediyor. Akseki, Elmalı ve Alanya’nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı.


Manavgatlıların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgatlıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya’ya gelişi ve yapılan açılışlar hakkında bilgilendirdi. Türel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Antalya’da 240 milyon liralık 27 tesisi toplu olarak hizmete açtığını söyledi. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manavgatlılara selamını ileten Başkan Türel şöyle konuştu: “Artık görüyorsunuz tek tek açılış yapacak vakit yok. Hizmetlerimizi toplu olarak hizmete sokuyoruz. Gazipaşa’daki hastaneden, Antalya’daki kavşaklara kadar. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı alt yapı tesisleri ve parklar dahil birçok tesisi Cumhurbaşkanımız hizmete açtı. Bütün bunlar sizler için. Memleketimize milletimize hizmet için. Manavgat’ımızın hizmetkarıyız. Antalya’nın...