14 / 05 / 2024

Manavgat cazibe merkezine dönüşecek

Manavgat cazibe merkezine dönüşecek

Manavgat merkezi cazibe merkezine dönüştürecek. Manavgat, modern kaldırımları, peyzajı, süs havuzları, yürüyen merdivenli üst geçitleri, engelli yolları, klimalı otobüs durakları ve kent mobilyaları ile Avrupai bir görünüme kavuşacak.

Karaköy Galataport ile uçuşa geçti!

Karaköy'de hayata geçirilen Galataport Projesi ile bölge gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezine geldi. Bölgede gayrimenkul değerleri üç kat arttı. 

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Karacabey Ticaret Merkezi Bursa’nın cazibesini artıracak!

Bursa’nın Karacabey ilçesi yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. 116 bağımsız bölümden oluşan Karacabey Ticaret Merkezi'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Manavgat Türkbeleni projesi açılışa hazır!

Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak plan Türkbeleni projesi açılışa hazır. Gecesi başka, gündüzü başka bir güzellik sunan Türkbeleni, gündüz yemyeşil, gece ışıl ışıl görüntüsüyle adeta büyülüyor.

Menderes Türel'den Manavgat'a hızlı tren müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak Türkbeleni Projesi'ne Millet Kıraathanesi yapacaklarını, Sorgun’a da halka açık müthiş bir proje hazırlığı içinde olduklarını müjdeledi.

Kepez kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Türkiye'nin en büyüğü olan ‘Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ İle Antalya yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. İşte detaylar...

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı cazibe merkezine dönüşecek!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanında kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun Lojistik Merkezi'nin yüzde 50'si tamam!

Samsun yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. Samsun Lojistik Merkezi 45 milyon avroluk yatırımla yükseliyor. Projenin yüzde 50'lik bölümü tamamlandı.

Nesim Ekinci: Mersin'de yatırımların önü açılmalı!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, Küresel rekabet içerisinde bir cazibe merkezine dönüşebilmek için çalışma başlattığını dile getirdi.

Mehmet Şimşek: Türkiye ekonomisi büyük bir direnç gösterdi!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Türkiye ekonomisini bir kelimeyle özetleyin derseniz, 'yüksek direnç' derim. Büyük bir direnç gösterdi Türkiye ekonomisi. Türkiye, güçlü reform uygulamalarıyla bir cazibe merkezine dönüşecektir." dedi.

Ünye'ye sosyal yaşam merkezi yapılacak!

Ordu'nun Ünye ilçesinde inşa edilecek sosyal yaşam merkezi ile bölgenin yeni bir cazibe merkezine kavuşacağı bildirildi.

Manavgat cazibe merkezine dönüşecek Haberi

Manavgat cazibe merkezine dönüşecek

Büyükşehir Belediyesi, cadde düzenlemeleri ile Manavgat merkezini cazibe merkezine dönüştürecek. Manavgat, modern kaldırımları, peyzajı, süs havuzları, yürüyen merpenli üst geçitleri, engelli yolları, klimalı otobüs durakları ve kent mobilyaları ile Avrupai bir görünüme kavuşacak. Manavgatlılar caddelere konulacak wi-fi istasyonları ile internete ücretsiz bağlanabilecek.



Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğu altındaki caddelerde gerçekleştireceği düzenleme çalışmalarıyla Manavgat’ı bambaşka bir görünüme kavuşturacak. Manavgatlıların yaşam kalitesini artıracak, ilçeyi çekim merkezi haline getirecek projenin ana hatları belli oldu. Projenin ilk etabında toplam 10.5 kilometrelik ilçenin en işlek caddeleri Hasan Fehmi Boztepe, Antalya, İbrahim Sözen, Zübeyde Hanım ve Hastane caddeleri ile Demokrasi Bulvarı yeniden düzenlenecek.

25 MİLYONA YAPILACAK

İlçe merkezi, engelli rampalı modern kaldırımları ve kent mobilyaları, muhteşem peyzajı, süs havuzları, dekoratif aydınlatması, kesintisiz wi-fi istasyonları, klimalı otobüs durakları, yürüyen merpenli ve...