14 / 05 / 2024

Manavgat Değirmenözü HES imar planı

Manavgat Değirmenözü HES imar planı

Manavgat'ta bulunan Türkiye'nin 40 milli parkından biri Köprülü Kanyon 'a komşu Değirmenözü'nde projelendirilen HES 'e ilişkin imar planlan, Büyükşehir Belediye Meclisi'nce kabul edildi.

1936'da İzmir'de Kız Sanat Enstitüsü için 27 bin metrekarelik arsa alınmış!

1936 yılında İzmir'de bulunan Kız  Sanat Enstitüsü'ne talebin fazla olmasından dolayı 27 bin metrekarelik arsa daha satın alınarak ek bina yapılacakmış.

A101'in yeni Nisan 2024 kataloğu yayımlandı! A101’de Android TV’den Apec Elektrikli Moped'e kadar A'dan Z'ye indirim var

Perakende devi A101, merakla beklenen 11 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Bayram indirimlerini hız kesmeden sürdüren a101, yaptığı indirimlerle tüketicilerin de yüzünü güldürmeyi başardı. Peki, A101’de bu hafta hangi ürünler var?

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli hanelere destek amacıyla çocuk yardımı sağlıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Emeklilikte yaşa takılanların (EYT’li) beklediği düzenlemede resmen sona gelindi. EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı getiren yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerine resmen başlandı. En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Evinizi de havanızı da temizler! Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi..

Samsung'un toz torbasız elektrikli süpürgesi ile ev temizliği artık çok kolay. Samsung VC07R302MVP, üstün emiş gücü sayesinde yalnızca zemindeki değil havadaki partikülleri de filtresine hapseder.

Emeklilikte tazminat depremi! Tutarlar peş peşe duyuruldu! Şimdi siz de göz atın!

Emekli belediye başkanları için makam, temsil ve görev tazminatı veriliyor. Emeklilikte tazminat depremi! Tutarlar peş peşe duyuruldu! Şimdi siz de göz atın!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Manavgat Değirmenözü HES imar planı Haberi

Manavgat Değirmenözü HES imar planı

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı, Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü'nde yapıldı. Mecliste Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca da onaylanan Uzun Devreli Gelişme Revizyon Planı'nda Köprülü Kanyon Milli Parkı'yla ilişkili yerlerde HES'lere izin verilmemesi ilke kararına rağmen Büyükşehir Belediye Meclisi, bölgeye komşu Değirmenözü'nde projelendirilen Kasımlar HES'ine ilişkin imar planlarını kabul etti. 


KÖYLÜ KAYGILI

Manavgat Belediye Başkam Şükrü Sözen ise ilçede HES'lere karşı olğanüstü duyarlılık olduğunu belirterek, Ahmetler Köyü'nde yapılmak istenen HES'e ilişkin köylülerin direnişini anlattı. Kasımlar HES'inin yapılmak istendiği bölgenin hassas bir alan olduğunu dile getiren Sözen, "Kaygılar suda sıkıntı yaşanacağına, doğal yapının kaybolacağına ilişkin" diye konuştu. CHFnin tüm itirazlarına rağmen yapılan oylama sonunda Kasımlar HES projesinin imar planlan, 47 kabul, 29 ret ve 12...