17 / 05 / 2024

Manavgat konut teslimi

Manavgat konut teslimi

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

TOKİ'den konut teslimi bekleyenler dikkat, 3 proje için Mart 2024 müjdesi geldi! TOKİ hangi projeleri teslim edecek?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 3 yeni projesi için teslim müjdesi geldi. işte TOKİ tarafından teslim edilecek o projeler...

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. Peki Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Nef Reserve Hebil satışa çıktı! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren ve birçok projeye imza atan Nef, Reserve Hebil projesini satışa sundu. Projede fiyatlar 669 bin Euro'dan başlıyor...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi"nin yer teslimi yapıldı.

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece'deki arsasında yeni projeye başlıyor. Bizim Mahalle projesinin 1. etabındaki 1. ve 2. kısmının yer teslimi yapıldı.

TOKİ Antalya Manavgat 222 konut ihalesi yarın!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Antalya Manavgat 222 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'Da yapılacak.

TOKİ Manavgat 222 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Antalya Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya Manavgat'a 222 yeni konut!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Emlak Konut GYO İkitelli 2. Etap projesi başlıyor!

İntek Konut İnş. A.Ş. & Som Plus Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. & Nurgroup Ziraat İnş. Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Emlak Konut GYO'nun İkitelli'deki arsasında yeni projeye başlıyor. Proje için yer teslimi yapıldı...

Nef, 2019’da 2 bininci konutu teslim etti!

Son 4 yılda 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, konut teslimlerine 2019 yılında da devam ediyor...

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Son 4 yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, Yalıkavak'ta son denize sıfır koyda yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ın teslimine de Ağustos ayında başladı.

Manavgat konut teslimi Haberi

Manavgat konut teslimi


Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa ettirilen konutlarına kavuşuyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yangından en fazla etkilenen ve yaklaşık olarak 100 konutun zarar gördüğü Demirciler Mahallesi'ndeki konutların yapımına devam ediyor. Konutlar bir ya da iki katlı şekilde yapılıyor. 

Konutlarının yapımı tamamlanan Zeynep Arslan, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada "Sadece üstümüzü alıp çıkabildik, geri döndüğümüzde ise evimizde ateş ve külden geriye bir şey kalmamıştı." diye konuştu.

Devletin tüm kurumlarıyla yanlarında olduğunu kaydeden Arslan, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 5 ay önce evimizin temeli atıldı, şu anda tamamlandı. Ruhsat işleri, elektrik ve su abonelikleri kaldı. Onların tamamlanmasının ardından yeni evimize taşınacağız....