03 / 05 / 2024

Manavgat otel yangını

Manavgat otel yangını

Manavgat'ın Side beldesindeki bir otelde çıkan yangın maddi hasara neden oldu

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 486 oda ve 1060 yatak kapasiteli otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Manavgat’ta tartışmalı otel yıkımına dava!

Manavgat'ta kaçak olduğu nedeniyle yıkılan otelin sahibi İhsan Aral, Konya Bölge İdare Mahkemesi'ne itiraz etti. Mahkeme kararı beklenmeden yıkımın gerçekleştiğini iddia etti.

Manavgat'ta tartışmalı otel yıkımı!

Antalya Manavgat'ta  bir butik otelin yıkımı sırasında tartışma çıktı. Belediye tarafından çok sayıda personelin gelerek, binayı boşaltıp, başladığı yıkım sürerken mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Antalya Manavgat'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Burak Turizm, Antalya Manavgat'ta 400 oda 800 yatak kapasiteli otel yapacak. 5 yıldızlı olacak otel, Ilıca Mahallesi Çeltek Mevkiide kurulacak..

Temay Temizlik'ten Antalya Manavgat'a 280 odalı otel!

Temay Temizlik, Antalya Manavgat'ta 280 oda ve 560 yatak kapasiteli otel inşa etmeye hazırlanıyor. Otelin 2019 sonunda hizmete açılması hedefleniyor..

Antalya Side Su Otel'e yürütmeyi durdurma kararı!

Antalya Manavgat'ta bulunan Side Su Otel'in mühürleme ve tahliye işlemi 30 gün süreyle durduruldu

Manavgat'ta icradan 3.7 milyon TL'ye satılık otel!

Manavgat 3. İcra Dairesi, Antalya Manavgat'taki 6 bin metrekarelik oteli 3 milyon 779 bin TL'ye satıyor. 3 adet 4 katlı otel, 7 Haziran günü ihale edilecek.

Efes Royal Palace Otel 15 Haziran'da açılacak!

Manavgat'ta baba mesleği sebze meyve ticaretini bırakıp turistik otel zincirleri kuran Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, son yatırımını İzmir'e yaptı.

Manavgat otel yangını Haberi

Manavgat otel yangını

Manavgat'ın Side beldesindeki bir otelde çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. 

Beldenin Kemer Mahallesi'nde Süleyman Coşar'a ait otelin çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Manavgat Belediyesi ve Side Belediyesi'nin itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne ait arozöz de müdahale etti. Bu sırada otelde bulunan müşteriler de tahliye edildi. 


Yaklaşık 2 saatte söndürülen yangın sonucunda otelin çatısı tamamen yandı. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor. 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de yangın yerinde incelemelerde bulunarak, otel sahibi Coşar'a ''geçmiş olsun'' dileğinde bulundu. 

Süleyman Coşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, otelde yangının başlamasından hemen önce otelin yanından geçen yolun kenarında bulunan otların tutuştuğunu belirterek, ''Onu söndürürken otelin çatısında sebebini bilmediğimiz bir yangın çıktı. Otelimiz genellikle yerli müşteriye hitap ettiği ve Ramazan ayında olduğumuz için az sayıda...