02 / 05 / 2024

manavgat turizm sezonu

manavgat turizm sezonu

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Bakan Çavuşoğlu: Manavgat'ta turizmi 12 aya çıkarmak istiyoruz!

30 Mart mahalli seçim çalışması kapsamında çalışmaları Manavgat'ta sürdüren Avrupa Birliği(AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya bölgesinde hedeflerinin turizmi 12 aya çıkarmak olduğunu söyledi...

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Reges Çeşme Nisan'da açılıyor!

Turizm sezonu yaklaşırken, The Luxury Collection markasının otantik deneyim ve şık atmosfer yaklaşımı doğrultusunda misafirlerine konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme, nisan ayının ortasında sezonu açmaya hazırlanıyor. 

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Manavgat'ta TOKİ konutları için başvurular başlıyor!

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık turizm imarlı arsa!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Çolaklı Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa satılıyor. Satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Antalya Manavgat'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Burak Turizm, Antalya Manavgat'ta 400 oda 800 yatak kapasiteli otel yapacak. 5 yıldızlı olacak otel, Ilıca Mahallesi Çeltek Mevkiide kurulacak..

Manavgat'ta 8 Turizm arazisi Varlık Fonu'na devredildi!

Manavgat ilçesinde yer alan turistik bölgelerdeki 8 turizm arazisi, Kanun Hükmünde Kararname ile (KHK) Hazine’den Varlık Fonu’na devredildi.

manavgat turizm sezonu Haberi

manavgat turizm sezonu

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü son olarak turistik tesislerin yoğunlukta olduğu Gündoğdu Mahallesi'nde ve merkez Şelale Mahallesi'nde 6 metrelik yeni imar yollan açtı. 


Gündoğdu Mahallesi Turizm Bölgesi'nde turistik işletmelere ve merkez çarşısına kolaylıkla ulaşımın sağlanması için bölgede yeni imar yolu açma çalışmaları başladı. 




GÜNDOĞDU TURİZM SEZONUNA RAHAT GİRECEK 


Çarşı esnafı ve turizmcilerin isteği üzerine başlanan yol çalışmasının tamamlandıktan sonra aydınlatmasının da yapılacağı belirtildi. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Manavgat Belediyesi imar yollarını acıyor ekipleri, imar yolu açılırken yol kenanndaki geçilmesi zor ve bataklık alanlan da temizleyerek bölgenin turizm sezonuna temiz bir şekilde girmesini sağladı. Gündoğdu' da bulunan esnaf ve turizmciler, yol çalışmalan için Manavgat Belediyesi'ne teşekkür etti. 



ŞELALE MAHALLESİ'NDE YENİ İMAR YOLU 

Manavgat Belediyesi Gündoğdu Mahallesi'nin yanı sıra kent merkezinde de yeni imar yolları...