02 / 05 / 2024

manavgat turizmi

manavgat turizmi

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Manavgat Belediyesi imar yollarını açtı!

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Manavgat'ta selin ardından zarar tespiti yapıldı!

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 25 Ekim Cumartesi günü yaşanan şiddetli yağışın ardından sel ve de su baskınları görüldüğünü belirtti.

Bakan Çavuşoğlu: Manavgat'ta turizmi 12 aya çıkarmak istiyoruz!

30 Mart mahalli seçim çalışması kapsamında çalışmaları Manavgat'ta sürdüren Avrupa Birliği(AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya bölgesinde hedeflerinin turizmi 12 aya çıkarmak olduğunu söyledi...

Manavgat turizmi kurtarıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı. İşte ayrıntılar...

Türkiye Kamu Hastaneleri yetkilileri Manavgat Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu inşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri, yüklenici firmanın TOKİ'ye devir başvurusu yaptığı Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina inşaatında incelemelerde bulundu

Veysel Eroğlu: Bilecik'te doğa turizmi çalışmaları devam ediyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: " Bilecik, doğa turizmi açısından muhteşem bir ilimiz. Dolaylısıyla bunu geliştirmek için güzel çalışmalar yapıyoruz şu anda" dedi.

Antalya Manavgat'ta 2 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 281 bin 596 TL!

Antalya İli Manavgat İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul Manavgat Satış Memurluğu tarafından 9 Aralık 2014 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediyor.

Royal Tajmahal Hotel Manavgat'ta Haziran 2015'te açılacak!

Stone Group Hotel zincirinin Antalya Manavgat'ta başladığı 4 yıldızlı Royal Tajmahal Otel projesi 15 Haziran 2015 yılında açılacak. Royal Tajmahal Otel, 75 milyon TL proje bedeline sahip...

Manavgat'ta selin ardından zarar tespiti yapıldı!

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 25 Ekim Cumartesi günü yaşanan şiddetli yağışın ardından sel ve de su baskınları görüldüğünü belirtti.

Manavgat'taki hasar Bakanlar Kurulu'nda görüşülecek!

Su baskını yaşanan Manavgat'ta incelemelerde bulunan Bakan Çavuşoğlu, hasar tespitinin ardından bunu Bakanlar Kurulu'nda görüşeceğiz, Başbakana arz edeceğim. Mağduriyetin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Manisa’da inanç turizmi!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, yabancı turistlerin Manisa’ya inanç turizmi kapsamında geldiğini bildirdi Sudak yaptığı açıklamada, 216 bin 644 turistin kente geldiğini kaydetti.

Sağlık turizmi için sağlık personeline dil eğitimi verilmeli!

Türkiye'nin sağlık turizminde özellikle AB ülkeleri konusunda yükselen pazar haline gelmesi sektörde yabancı dil bilen personelin önemini artırıyor.Sağlık turizmi için sağlık personeline dil eğitimi verilmeli.

Çetin Osman Budak: Antalya'da kongre ve fuar turizmi artmalı!

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, “Eğer Antalya’da kongre ve fuar turizmi geliştirilirse bunun turizmi çeşitlendirme ve 12 aya yaymaya, dolayısı ile turizmin katma değerini artırmaya pozitif etkisi olacak” dedi...

Sinop'ta kruvaziyer turizmi hız kesmeden devam ediyor!

Kruvaziyer turizmi kapsamında "Voyager" adlı kruvaziyer Sinop'a geldi. Yunanistan'ın Pire Limanı'ndan gelen Bahama bayraklı yolcu gemisi, Sinop Limanı'nın iskelesine demir attı. Gemide çoğu İngiliz 338 yolcu ve 223 personel bulunduğu belirtildi.

Antalya Manavgat'ta 1 milyon 94 bin 625 TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi'nde yer alan 13,900,00 metrekare yüzölçümlü arsa Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 17 Kasım 2014 günü saat 09:30 ile 09:35 arası ihale ediliyor.

Türker Naslı: Ankara'yı sağlık turizmi merkezlerinden biri yapabiliriz!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Türker Naslı, 9 ayrı ilçesi çok zengin termal kaynaklara sahip Ankara’nın, dünyanın önemli termal ve sağlık turizmi merkezlerinden biri haline getirebileceğini belirtti...

manavgat turizmi Haberi

manavgat turizmi

Manavgat Belediyesi Fen îşleri Müdürlüğü son olarak turistik tesislerin yoğunlukta olduğu Gündoğdu Mahallesi'nde ve merkez Şelale Mahallesi'nde 6 metrelik yeni imar yollan açtı. Gündoğdu Mahallesi Turizm Bölgesi'nde turistik işletmelere ve merkez çarşısına kolaylıkla ulaşımın sağlanması için bölgede yeni imar yolu açma çalışmaları başladı. 



GÜNDOĞDU TURİZM SEZONUNA RAHAT GİRECEK 

Çarşı esnafı ve turizmcilerin isteği üzerine başlanan yol çalışmasının tamamlandıktan sonra aydınlatmasının da yapılacağı belirtildi. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar yolu açılırken yol kenarındaki geçilmesi zor ve bataklık alanları da temizleyerek bölgenin turizm sezonuna temiz bir şekilde girmesini sağladı. 



Gündoğdu' da bulunan esnaf ve turizmciler, yol çalışmaları için Manavgat Belediyesi'ne teşekkür etti. 



ŞELALE MAHALLESİ'NDE YENİ İMAR YOLU 

Manavgat Belediyesi Gündoğdu Mahallesi 'nin yanı sıra kent merkezinde de yeni imar yolları açıyor. İmar planı uygulamaları...