19 / 05 / 2024

manavgat yapı eksiklikleri

manavgat yapı eksiklikleri

Antalya İleri Gazetesi'nin yazarlarından Umut Özen bugünkü yazısında Antalya'nın Manavgat ve Alanya İlçeleri'ndeki yapı eksiklikleri dile getirdi. İşte Umut Özen'in o yazısı...

Manavgat Belediyesi 10 bin metrekarelik arazi satacak! 

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat Hatipler'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Manavgat belediyesi arsa ve arazi satacak! Yazlık ilçeye yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan arazi ve arsaları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

Manavgat'ta yanan konutlar yöresel mimariye uygun inşa edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanan konutların kendi yerlerinde yöresel mimariye uygun bir şekilde yapılacağını açıkladı.

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması talebi meclis gündeminde!

Antalya'nın Manavgat ilçesine yeni bir hastane yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Manavgat'a hükümet konağı inşa edilecek!

Antalya ili Manavgat ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Antalya'da 55 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü Manavgat Kısalar'da 54 milyon 987 bin 524 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

TOKİ Antalya Manavgat 222 konut ihalesi yarın!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Çeltikçi Mahallesi 222 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

manavgat yapı eksiklikleri Haberi

manavgat yapı eksiklikleri

Hani Büyükşehir Belediyesi yasası çıkmasaymış gerçekten Alanya ve Manavgat’ta Allaha emanet yaşam sürülecekmiş. Bu noktada mevcut yerel yönetim başkanları bu ifademe burun kıvıracaklardır ancak ne Manavgat’ın kanalizasyonlarındaki bitmiş tükenmiş durum sona eriyor, ne de Alanya’nın yıllardır çözüm bekleyen ancak bir türlü el atılmamış sıkıntıları tamamlanıyor. İşte bugün tüm bu tıkanmışların önünü Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Koordinatörleri açıyor.


Lağımı da açıyor, Kanalizasyonu da açıyor, Denize dökülecek arıtma tesislerinin damıtılmasını da hepsini Büyükşehir yapıyor.

Evet Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken hizmetler var. Kimileri ertelemiş, kimileri sadece bunlara yama yapmış, kimileri de hiç oralı olmamış. Sorunlar birike birike, bugüne gelmiş ve tüm bu tıkanıkları Büyükşehir görüp harekete geçmek zorunda kalmış. Özellikle Manavgat’ın alt yapısı nerdeyse çürümüş.


Tüm kanallar, yıllardır aynı tip boru ve kalınlıktaki ileti akslar...