21 / 05 / 2024

Manavgat Yat İhtisas OSB kaç kişiye istihdam sağlayacak

Manavgat Yat İhtisas OSB kaç kişiye istihdam sağlayacak

Yapım süreci uzayan 'Manavgat Yat Yapım ve Çekek Yeri, Yat İhtisas OSB' projesi için yeni yatırımcılar bekleniyor. 10 bin kişinin istihdam edilmesi hedeflenen OSB'de 10 olan yatırımcı sayısı 25'e ulaşınca ihale süreci başlayacak...

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat belediyesi arsa ve arazi satacak! Yazlık ilçeye yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan arazi ve arsaları satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Kahramanmaraş'ta sanayiciler yatırım için arazi arayışında!

Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmak isteyen sanayicilerinin arazi bulamadığını dile getirdi. 

Tukaş'tan Niğde'ye dev OSB yatırımı!

Tukaş, BORKOSB ile arsa tahsis sözleşmesine imza attı. OSB Yönetim Kurulu tarafından Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımla salça ve sebze konserve tesisi kurulacak.

YC Inox’un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşa edeceği 80 milyon dolarlık dev yatırımda mimari partneri Iglo Architects oldu.

Kızılağaç'ta yat limanı ve OSB alanı ayrılması talebi mecliste!

Kızılağaç Bölgesi 2. Etap Uygulama İmar Planında Yat Limanı ve Tekne İmal ve Çekek Yeri İhtisas OSB alanı ayrılması talebi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

Manavgat Yat İhtisas OSB kaç kişiye istihdam sağlayacak Haberi

Manavgat Yat İhtisas OSB kaç kişiye istihdam sağlayacak

Yapım süreci uzayan ‘Manavgat Yat Yapım ve Çekek Yeri, Yat İhtisas OSB' projesi için yeni yatırımcılar bekleniyor.


Yapım süreci uzayan 'Manavgat Yat Yapım ve Çekek Yeri, Yat İhtisas OSB' projesi için yeni yatırımcılar bekleniyor. 10 bin kişinin istihdam edilmesi hedeflenen OSB'de 10 olan yatırımcı sayısı 25'e ulaşınca ihale süreci başlayacak.



Türkiye'nin ve Antalya'nın 'yıldız' projelerinden biri olarak gösterilen ve yapımı yılan hikayesine dönen 'Manavgat Yat Yapım ve Çekek Yeri, Yat İhtisas Organize Bölgesi' yatırımcı bekliyor. Manavgat Irmağı kenarında kurulması planlanan Yat Yapım ve Çekek Yeri İhtisas OSB'de 10 bin kişinin istihdam edilmesi

hedefleniyor. Halen 10 olan yatırımcı sayısı 25'e yükselirse projenin hayata geçeceği ifade edildi.


Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı İnanç Kendiroğlu, 450 dönüm alan üzerinde kurulması planlanan projede 9 ay...