09 / 05 / 2024

Mandırlar Mahallesi halkı Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin

Mandırlar Mahallesi halkı Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin

İmar çalışmalarında halkın isteklerine büyük önem veren ve halktan gelen istekler doğrultusunda çalışmalar yapmaya gayret gösteren Şahin, Mandırlar Mahalle sakinlerini makamında kabul ederek imar çalışmaları hakkında vatandaşa bilgiler verdi.

Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde imar uygulamasının yenilenmesi önergesi kabul edildi: Kesinti miktarı azaltılacak!

Pendik'teki Ertuğrulgazi Mahallesi halkı tarafından ‘İmar uygulamasının yenilenmesi, mevzuata uygun düzenlenmesi, kesinti miktarlarının azaltılması’ talebini öngören önerge Pendik Belediye Meclisi’ne kabul ettirildi. İşte ayrıntılar...

Manisa Nurlupınar'da imar planı isyanı!

Manisa'da yıllar boyunca imar planı bekleyen Nurlupınar mahallesi halkı isyan etti. Siyasetçiler yıllar boyunca bu mahalleye bir tek çivi bile çakmadı.

Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde tapu mücadelesine devam!

Daha önce yapılan planlarda mağduriyet yaşadıklarını iddia eden, planları yargıya taşıyıp yürütmeyi durduran Çiğdem Mahallesi halkı yeni bir toplantı düzenledi.

Sivas'ta 40 yıldır beklenen köprü açıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi halkının 40 yıldır hayali olan köprü düzenlenen törenle halkın kullanımına açıldı...

Sinanpaşa Mahallesi'nin sınırları yeniden belirlenecek!

Yüreğir'in Sinanpaşa Mahallesi'nin sınırlarında yapılacak olan imar revizyonları ile Sinanpaşa Mahallesi'nin sınırları yeniden belirlenecek.

Ümraniye Dumlupınarlılara 2B müjdesi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yoğun çabalar neticesinde İBB meclis onayından geçen 2B arazilerinin 1/5000 ölçekli nazım imar planlarıyla ilgili Dumlupınar Mahallesi halkını bilgilendirdi.

Maraş'ta 22 yıl önce temeli atılan lisenin inşaatı başladı!

Maraş'ın Fatmalı Mahallesi halkı, 22 yıl önce temeli atılarak atıl durumda bırakılan lisenin tamamlanması için eylem yaptı.

Eskişehir 75. Yıl Mahallesi'ne halk merkezi yapılıyor!

Odunpazarı Belediyesi; iki buçuk inşa ettiği Orhangazi, Emek, Vadişehir, Büyükdere, Gökmeydan, Erenköy, 71 Evler, Kırmızıtoprak, Karapınar ve Ihlamurkent’teki halk merkezlerinden sonra 75. Yıl Mahallesi’nde ki (Sultandere) halk merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor.

İzmir Bayraklı'da imar plan revizyonu tartışması!

Bayraklı Belediyesi'nce hazırlanan ve Tepekule ile Çay Mahallesi halkını yakından ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu, Bayraklı Belediye Meclisi'nde tartışma konusu oldu.

Eskişehir Karapınar Mahallesi’ne halk merkezi inşa ediliyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karapınar Mahallesi’nde Halk Merkezi inşaatına başladı.

Karabük'e yeni köprü!

Karabük Belediyesi tarafından yapılan, Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesini birbirine bağlayan yaya köprüsü törenle hizmete açıldı. Açılışa Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesi halkı yoğun ilgi gösterdi.

Alçınar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alçınar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi, Nurettin Alçınar tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Halk Caddesi, Özen Apartmanı'nda kuruldu.

Konya Beyşehir Esentepe Mahallesi’nde halk pazarı alanı düzenleniyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinin Esentepe Mahallesi’nde Cumartesi günleri sebze pazarı kurulan halk pazarında bir süre önce başlatılan iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Mandırlar Mahallesi halkı Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Haberi

Mandırlar Mahallesi halkı Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin

2 B arazilerini satmamaları konusunda vatandaşı bir kez daha uyaran Başkan Şahin, imar çalışmaları bittikten sonra arazilerin büyük değer kazanacağını aktardı. Umutlarının Başkan Şahin olduğunu ifade eden mahalle sakinleri,  “Bizim umudumuz sen ve Menderes Türel, halk seni seviyor. Bizi bu sorundan kurtaracağına inanıyoruz” dedi.

Mandırlar Mahallesi halkı Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret ederek, kendi mahallelerindeki imar planı çalışmaları ile ilgili görüş alış verişinde bulundular. Mahalle Muhtarı Recep Yoylu’nun da aralarında bulunduğu halk, Başkan Şahin’e Hacıaliler, Belen Kötekli’de planlama çalışması yapıldığını duyduklarını, kendi mahallelerindeki çalışmanın ne zaman sonuçlanacağını merak ettiklerini sordu. Mahalle içinden geçen yola kaldırım talebinde de bulunan mahalleli, ayrıca mahalleye uygun bir yere cami alanı ayrılmasını talep ettiler.


“DEDİKODULARA İNANIP, ARAZİNİZİ SATMAYIN”

2B taksitlerinin uzatılıp uzatılmayacağını da soran mahalle...