10 / 05 / 2024

manisa 2015 restorasyon

manisa 2015 restorasyon

Akdeniz Kent Konseyi, Yürütme Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Konsey Kadın Meclisinin faaliyetleri ve Engelliler Meclisinin 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında yapacağı çalışmaları da görüştü.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Manisa'daki Gavur Hamamı kütüphane olacak! 

Manisa'da bulunan 400 yıllık Gavur Hamamı olarak bilinen tarihi yapı yapılacak restorasyon çalışmasının ardından çocuk kütüphanesi olarak hizmet verecek. 

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki tarihi dokuyu korumak amacıyla yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde yaptığı restorasyon çalışmasını tamamladı.  

Manisa'daki tarihi Doktor Aristi Evi restore edildi!

Manisa'nın Kula ilçesinde yer alan ve“Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını tamamlandı.

Manisa'daki Dr. Aristi Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restorasyon çalışmaları kapsamında “Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını da tamamlıyor.

Manisa Yanık Ülke Konutları ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak amacıyla başlattığı dev restorasyon hamlesi kapsamında hayata geçirilen Yanık Ülke Konutları projesi tamamlandı. Projenin satış ihalesi ise 7 Mart’ta gerçekleştirileceği duyuruldu.

Manisa Kula'daki 6 ev restore edilecek!

Kentteki restorasyon çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula'daki 6 tarihi evi restore edecek.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Alaşehir'de yer alan Bakkal Şükrü Evi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona geldi.

Manisa Yanık Ülke Konutları yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da restorasyon kapsamında satın alacağı evler karşılığında ilçede 21 Kasım 2016 tarihinde temelini attığı Yanık Ülke Konutları’nın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Manisa Bakkal Şükrü Evi eski ihtişamına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde gerçekleştirdiği restorasyon çalışmasıyla birlikte tarihi yapının tüm güzellikleri ortaya çıkmaya başladı.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir için tarihi bir yere sahip olan Bakkal Şükrü Evi'nde, restorasyon çalışmalarını hızla sürdürüyor.

manisa 2015 restorasyon Haberi

manisa 2015 restorasyon

Akdeniz Kent Konseyi, olağan Yürütme Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Mesudiye Mahallesinde bulunan konsey binasında yapılan Yürütme Kurulu toplantısına Akdeniz Kent Konseyi Eş Başkanları Uğurhan ve Faik Burakgazi, Konsey Genel Sekreteri Cavidan Demirağ ve Yürütme Kurulu üyesi kurumların temsilcileri katıldı. 


Açılışın ardından Yürütme Kurulu üyelerine gündem hakkında bilgi veren Konsey Eş Başkanı Faik Burakgazi, toplantıda Kadın Meclisinin çalışmaları hakkında bilgi verileceğini, ayrıca her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Engelliler Haftası kapsamında, Konsey Engelliler Meclisi tarafından yapılmak istenen etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde bulunacaklarını belirtti. Bir diğer gündem maddesinin, Mersin tarihi kent merkezinin canlandırılması olduğunu ifade eden Burakgazi, "Bunun için Akdeniz Kent Konseyi tarafından neler yaptığımızı ve neler yapabileceğimizi masaya yatıracağız. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Mersin tarihi kent merkezi raporu hazırlandı. 


Konsey olarak o...