02 / 05 / 2024

manisa 2015 toplu konut projesi

manisa 2015 toplu konut projesi

Yunusemre Belediyesi ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) arasında imzalanan protokol ile Yunusemre Kent Akademisi (YUKA) kuruldu. Yunusemre Belediyesi Meclis Salonu'nda protokol imza töreni düzenlendi.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Manisa'ya toplu konut müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgut Özal Mahallesi’nde inşa edilecek olan toplu konut projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Manisa Demirci 4 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında stoklarda yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Manisa Akhisar'daki Romanlara yönelik toplu konut çalışmaları mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Akhisar ilçesinde Roman vatandaşlara yönelik toplu konut çalışmalarına ilişkin 10 soru sordu..

Manisa Demirci TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 42 adet konut açık satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular bugün başladı.

TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 65 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık Satışa sunulacak. TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Manisa Yunuskent Konutları Eylül 2017'de teslim!

TOKİ işbirliğiyle yapılan 5 bin 500 konutluk Manisa Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında bloklar hızla yükseliyor. Önümüzdeki yıl Eylül ayında tamamlanacak proje kapsamında altyapı çalışmaları da sürüyor.

Önder Gürcan: İnşaat sektörünün mevcut yapısal sorunları belirlenmeli!

Manisa Haber Gazetesi köşe yazarı olan Önder Gürcan bugünkü yazısında, şehir planlaması ve Manisa'ya toplu bakışı ele aldı. İşte Gürcan'ın o yazısı...

TOKİ Manisa Demirci başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ'nin Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 73 konutluk projedeki daireler açık satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Manisa Demirci başvuruları!

TOKİ'nin Manisa Demirci Toplu Uygulaması projesinde yer alan 73 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Manisa Demirci başvuruları....

Manisa Demirci TOKİ son başvuru!

TOKİ Manisa Demirci Toplu Uygulaması'ndaki 73 adet konut açık satışta. Projede başvurlar 28 Mart'tan itibaren toplanmaya başlanmıştı. İşte, Manisa Demirci TOKİ son başvuru günü...

manisa 2015 toplu konut projesi Haberi

manisa 2015 toplu konut projesi

Yunusemre Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen protokol imza törenine, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, CBÜ Rektörü Kemal Çelebi, belediye başkan yardımcıları, rektör yardımcıları, akademisyenler ve daire müdürleri katıldı. Akademinin çalışmaları hakkında bilgiyi Yunusemre Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel verdi. Protokol imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Bugün burada bir güzelliğe daha imza atıyoruz. Yunusemre olarak, üniversitemizin büyük bir kısmını bünyemizde barındırıyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak, daha yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen, yaptığımız büyük projelerle, tabiri caizse emeklemeden yürümenin gayreti içerisine girdik. Kentsel dönüşümle ve Toplu konutla ilgili büyük hamleler gerçekleştirdik. Zaman hızla geçiyor. Biz az zamanda çok iş yapabilmek için çaba sarfediyoruz. 


Kentimizin geleceği, kentin şehir merkezi, kent kültürü, kültür merkezleri gibi bir çok projemiz var. 

Bunların dışında...