09 / 05 / 2024

Manisa açılış

Manisa açılış

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet etti. Başkan Ergün, 4 ilçede 803 milyon lirayı bulan 250 projenin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Manisa'daki 250 projenin açılışı yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet etti. Başkan Ergün, 4 ilçede 803 milyon lirayı bulan 250 projenin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Manisa Kula açılış şölenine hazırlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, ilçedeki dev yatırımlarını 21 Kasım tarihinde toplu açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunacak.

Manisa'nın ikiz kuleleri bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan MASKİ ve Oda-Dernekler Hizmet Binası, bugün saat 17.30’da düzenlenecek törenle açılıyor.

Manisa Karaağaçlı, arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor. Saatte 65 metreküp su arıtılacak olan tesis sayesinde vatandaşlar daha kaliteli içme suyu tüketecek.

Karaağaçlı'ya içme suyu arıtma tesisi yapılıyor!

anisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Şehzadeler ilçesinin Karaağaçlı Mahallesinde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor.

Manisa açılış Haberi

Manisa açılış


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirilen Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda Manisa Büyükşehir'in yaptığı yatırımlar ile ilgili konular da gündeme geldi. 23 Kasım Perşembe günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde toplu açılış töreni yapacaklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yaklaşık 803 milyon TL'yi bulan 250 proje ve yatırımların açılışları yapılacak 23 Kasım Perşembe günü. Sayın Genel Başkanımızı bir kere daha Manisa'mızda ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hepinizi açılışlarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Devlet Bahçeli’nin Adı Selendi Kent Meydanı’na Verildi


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere Selendi, Salihli, Alaşehir, Sarıgöl, Turgutlu ve Kula Belediye Başkanlarının imzasını taşıyan isim önergesi de mecliste görüşüldü. Önerge doğrultusunda,...