25 / 07 / 2024

manisa adet deposu

manisa adet deposu

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından 2013 yılında 15 bölgede 27 ilde yapılması planlanın Bölge Afet Depoları 'ndan birisi de Manisa 'ya kuruluyor

Çanakkale ve Manisa'daki 35 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Çanakkale ve Manisa'da yer alan 35 adet arsa satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ayrıntılar...

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Manisa Soma'da 5 adet arsa ile 2 adet arazi KDV'den muaf satılıyor! 

Manisa ili Soma Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Soma ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet tarla satılıyor. Peki Manisa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 29 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa'da 61 adet satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 61 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Manisa'da ilk 6 ayda 2 bin 85 adet konut satıldı!

Manisa'da ilk 6 ay içerisinde 2 bin 85 adet konut satışı yapıldığını dile getiren TÜGEM Manisa İl Başkanı Fahrettin Eryılmaz, kentin konut satışlarında ilk 20 şehir içerisinde yer aldığını belirtti. 

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa genelinde 68 adet fosseptik inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilk etapta yapacağı 68 adet fosseptik inşaatlarına başladı. Proje kapsamında Şehzadeler ilçesi Karayenice Mahallesinde inşa edilecek fosseptiğin temel betonu döküldü.

2016 TOKİ Manisa Demirci son başvuru tarihi!

2016 TOKİ Manisa Demirci son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Daire fiyatlarının 114 bin 701 TL'den başladığı projede toplam 73 adet konutun satışta.

TOKİ Manisa Salihli Taytan Alt Gelir Grubu başvuruları başladı!

110 konutluk TOKİ Manisa Salihli Taytan Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stokta bulunan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. Başvuruların bugün başladığı projede daire fiyatı 82 bin 154 TL'den başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları!

TOKİ'nin Manisa Demirci Toplu Uygulaması projesinde yer alan 73 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Manisa Demirci başvuruları....

manisa adet deposu Haberi

manisa adet deposu


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Ege Bölgesi'nde olası doğa olaylarına karşı AFAD Bölge deposu kurmaya karar verdi. İzmir'in sıkışık yapısı sebebiyle Manisa'ya kaydırılan projenin ihalesi tamamlandı. Toplam 12 milyon TL'ye mal olacak Bölge AFAD deposu Manisa ve Ege Bölgesi'nin tamamına hizmet verecek.

Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Bekir Şen, ihalesi yapılan projenin 30 iş günü içinde tamamlanarak teslim edileceğini müjdeledi. Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Tirkeş köyündeki hazine arazisi üzerine yapılan deponun ihalesinin tamamlandığını ve projenin TOKİ tarafından uygulanacağını söyleyen Şen, "Türkiye'ye komşu ülkelerde ve bölgede olabilecek afetler de düşünülerek yerleri belirlenen 27 yeni depo, Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hatay, Manisa, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kırıkkale, Kocaeli, Muğla,...