06 / 05 / 2024

Manisa Alaşehir çok amaçlı salon

Manisa Alaşehir çok amaçlı salon

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Alaşehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Alaşehir 2022 ucuz konut projesi...

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Manisa Alaşehir için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı mecliste!

Manisa ili Alaşehir ilçesinde bulunan Kemaliye Göleti'nin ikmal inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki tarihi dokuyu korumak amacıyla yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde yaptığı restorasyon çalışmasını tamamladı.  

Manisa'ya 19 çok amaçlı salon inşa edildi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan yaklaşık 5 senelik görev sürecinde il genelinde 19 adet çok amaçlı etkinlik salonunda inşaat çalışmalarını tamamladı.

Alaşehir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanlığı tarafından Yenice Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılacak..

Manisa'ya 25 milyonluk yeni tesis!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçe merkezine hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlayan mevcut atıksu arıtma tesisinin yerine 25 milyon TL yatırım bedeli yeni bir tesis hayata geçiriliyor. 

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Manisa Alaşehir'de acele kamulaştırma yapılacak!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 12 gayrimenkul için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Manisa Alaşehir çok amaçlı salon Haberi

Manisa Alaşehir çok amaçlı salon


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi kentin ihtiyaçları noktasında projelerini bir bir hayata geçiriyor. Manisa Büyükşehir bu kapsamda Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde yapımına inşaatına başladığı çok amaçlı etkinlik salonundaki inşaat çalışmalarını tamamladı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, çok amaçlı etkinlik salonu modern mimarisi ile bölge sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Hizmete giren çok amaçlı salon ile bölgedeki önemli bir eksikliği giderdiklerini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuyla ilgili olarak, ” İl genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Bu anlamda Alaşehir ilçemizde Delemenler Mahallemizde vatandaşlarımızın sosyal kültürel faaliyetlerini yapabilecekleri, gençlerimizin düğünleri rahatlıklara yapabilecekleri modern bir salonu hizmete sunduk.  Hayırlı olsun” diye konuştu.