25 / 07 / 2024

manisa arsa ihaleleri

manisa arsa ihaleleri

Manisa'da dönemin Belediye Başkanı Bülent Kar tarafından belediye hizmet binası yapılması planlanan Saruhan Otel önündeki arsa satılıyor.Söz konusu arsanın satış bedeli 43 milyon 586 bin TL olarak belirlendi.

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

İzmir'de arsa fiyatları tırmanışa geçti! Yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsalar kapış kapış satılıyor!

İzmir'deki arsa fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar İzmir'e en yakın illerden olan Manisa'ya yöneldi. Manisa, arsa yatırımcıların yeni yatırım merkezi haline geldi.

Çanakkale ve Manisa'daki 35 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Çanakkale ve Manisa'da yer alan 35 adet arsa satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi müjdesi! Temmuz 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Temmuz 2024 içerisinde yapılacak.

Yatırımcılara belediyelerden büyük fırsat: İki şehirde satılık 15 arsa!

Gaziantep ve Trabzon'da yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 11 Haziran ve 12 Haziran tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık 5 arsa ve 2+1, 3+1 konutlar!

Kayseri'de yer alan 5 adet arsa ve Giresun'da yer alan 5 adet konut satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 11 Haziran ve 13 Haziran'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Temmuz 2024 müjdesi! 3 şehirde 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çankırı, Kütahya ve Zonguldak'ta yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Temmuz ayında yapılacak. 

İki ildeki tam 38 arsa ve arazi satışa çıktı! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Manisa ve Bingöl'de yer alan 38 adet arsa ve arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yeni bir arsa ya da arazi sahibi olmak isteyenlerin radarına giren ihaleler 11 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

Milli Emlak'tan peş peşe Mayıs ve Haziran 2024 müjdesi! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor. Satış ihaleleri Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak.

Antalya ve bir şehirde daha satılık 12 arsa! Yatırımcılar dikkat! 

Antalya ve Aydın'da yer alan 12 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 6 Haziran ve 12 Haziran tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Mersin'de satılık 4 arsa! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir ve Mersin'de yer alan 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha KDV'den muaf arsa ile arazi fırsatı! 82 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

SGK, Ankara, Yalova, Sakarya'da arsa, arazi ve bina satıyor! 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sosyal Güvenlik Kurumu, Ankara, Yalova, Sakarya'da yer alan 36 adet arsa, arazi ve binayı satıyor. Peki 3 şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

manisa arsa ihaleleri Haberi

manisa arsa ihaleleri

Manisa'da dönemin Belediye Başkanı Bülent Kar tarafından belediye hizmet binası yapılması planlanan Saruhan Otel önündeki arsa satılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 12 bin 500 metrekare olan arsayı 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü ihale yoluyla satışa çıkarıyor. Arsanın satışına geçen aylarda Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onay verilmişti. Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden yapılan duyuruyla arsanın kapalı teklif usulüyle 43 milyon 586 bin lira muhammen satış bedeliyle satılacağı açıklandı. Çarşamba günü saat 15.00'te Belediye Encümen Salonu'nda yapılacak ihale için birçok başvuru yapıldığı öğrenildi.


Yeni...