30 / 04 / 2024

Manisa Atık Su Arıtma Tesisi ihalesi ne zaman

Manisa Atık Su Arıtma Tesisi ihalesi ne zaman

Manisa atık su arıtma tesisinin ihalesine hazırlanıyor. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, her iki ihalenin de 30 Nisan 2015 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce Ankara’da gerçekleştirileceğini belirtti.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni inceledi.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nin yüzde 94'ü tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda Uzunburun mevkiindeki Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin yüzde 94 oranında tamamlandığını söyledi...

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Manisa Atık Su Arıtma Tesisi ihalesi ne zaman Haberi

Manisa Atık Su Arıtma Tesisi ihalesi ne zaman


MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’da Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerine hizmet verecek atık su arıtma tesisi ile Turgutlu atık su arıtma tesisinin ihalesine hazırlanıyor. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, her iki ihalenin de 30 Nisan 2015 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce Ankara’da gerçekleştirileceğini belirtti.

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, atık su arıtma tesisleri konusunda önemli hamlelerinin olduğunu ifade ederek, Manisa’nın yeni atık su arıtma tesisine kavuşacağının müjdesini verdi. Manisa merkezdeki mevcut tesislerin ekonomik ömrünü tamamladığını söyleyen Koç, teknolojinin avantajlarını en iyi şekilde kullanarak, Manisa’nın gelecek 30 yılına hizmet edecek tesislerin inşa edileceğini belirtti. Tesislerin planlanması aşamasında ilin nüfus artış hızının dikkate alındığını ve projelendirmesinin bu metoda uygun olarak geliştirildiğini ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “Manisa’nın güzide değerlerinden birisi olan Gediz’i...