05 / 05 / 2024

manisa Bakkal Şükrü Evi restorasyon

manisa Bakkal Şükrü Evi restorasyon

Manisa'daki Bakkal Şükrü evinde incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, restorasyon çalışmalarının ardından, ilçe turizminde bir tarihin yeniden can bulacağını belirtti.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki tarihi dokuyu korumak amacıyla yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde yaptığı restorasyon çalışmasını tamamladı.  

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Alaşehir'de yer alan Bakkal Şükrü Evi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona geldi.

Manisa Çıkrıkçı Köprüsü yenileniyor!

Turgutlu ilçesi Çıkrıkçı Mahallesinde 1976 yılından beri hizmet veren Çıkrıkçı Köprüsü Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Manisa Bakkal Şükrü Evi eski ihtişamına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde gerçekleştirdiği restorasyon çalışmasıyla birlikte tarihi yapının tüm güzellikleri ortaya çıkmaya başladı.

Manisa Turgutlu'daki çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Çıkrıkçı Mahallesi düğün salonu çevresine kilit parke taşı döşedi. Mahalle sakini Kerim Kaya da yapılan hizmetler için pankart yaptırarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Turgutlu'daki altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesi Çıkrıkçı Mahallesi’nde yağmur suyu hattı çalışması yaparak, yağışlı havalarda mahalleliyi zor durumda bırakan su birikintilerinden kurtardı.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir için tarihi bir yere sahip olan Bakkal Şükrü Evi'nde, restorasyon çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Manisa'daki Bakkal Şükrü Evi restore ediliyor!

Manisa'daki Bakkal Şükrü evinde incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, restorasyon çalışmalarının ardından, ilçe turizminde bir tarihin yeniden can bulacağını belirtti.

Alaşehir'de Türk Evleri'nin restorasyonları yapılacak!

Alaşehir'deki Bakkal Şükrü'lerin Evi olarak bilinen 95 yıllık klasik Türk evi ve içinde bulunduğu park, Alaşehir Belediyesi tarafından protokol imzalandı. Bakkal Şükrü'lerin Evi 20 yıllığına Manisa Büyükşehir'e devredildi.

Şükrü Kızılot, RSM Kapital Karden'in desteklediği sempozyumda değer artışını anlattı!

1 Temmuz'da yürülüğe girmesi hedeflenen inşaat firmalarını da mevzuatça rahatlatacak yeni TTK'da 100'den fazla madde tekrar yazılıyor. Şükrü Kızılot ise RSM Kapital Karden'in desteklediği İnşaat sektöründe vergi ve TTK ve güvenlik sempozyumunda konuştu

Kinder Manisa fabrikası gelirleri ile çocuk yuvası yapılacak!

Kinder ve Nutella'nın babası İtalyan Ferrero, 90 milyon euroluk Manisa fabrikasını 2013'te açacak. Fabrikada yapılacak üretimin parası da sosyal sorumluluğa aktarılacak

manisa Bakkal Şükrü Evi restorasyon Haberi

manisa Bakkal Şükrü Evi restorasyon


Manisa'nın geleceği kadar geçmişine de önem veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de tarihi dokuyu korumak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesi Bakkal Şükrü Evinde gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarıyla tarihi gün yüzüne çıkarıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Daire Başkanları, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Bakkal Şükrü Evi'nde yürütülen...