09 / 05 / 2024

manisa büyük otopark nerede

manisa büyük otopark nerede

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı olacak olan 560 araç kapasiteli otoparkta çalışmalar hızla devam ediyor.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 iş yeri satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan beş iş yerini ve bir otoparkı satışa çıkardı.

Araç sahipleri dikkat! Çekilen araçların hem çekici hem de otopark ücretlerine büyük zam geldi!

Bugün yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında Yediemin Otoparkları için fiyatlar artırıldı. Peki resmi olarak çekilerek, yediemin otoparklarında götürülen araçlar için uygulanacak fiyatlar ne kadar arttı?

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

manisa büyük otopark nerede Haberi

manisa büyük otopark nerede

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı olacak olan 560 araç kapasiteli otoparkta çalışmalar hızla devam ediyor. 


Ortaya koydukları her projenin işin takvim süresi öncesinde bittiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Her projemizde olduğu gibi bu önemli projemizi de kısa zamanda Manisalı hemşehrilerimizin hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz Kasım ayında temelini attığı ve 560 araçlık kapasitesiyle Manisa’daki otopark sorununun çözülmesine katkı sağlayacak olan tam otomasyonlu otopark çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yılmaz Gençoğlu, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Gençoğlu, “Yapımı devam eden 560 araçlık tam otomatik otopark inşaatımızda çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatımızın dış cephe, kompozit ve silikon...