04 / 07 / 2024

Manisa Büyükşehir Belediyesinden konut hamlesi

Manisa Büyükşehir Belediyesinden konut hamlesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin Turgut Özal Mahallesi’nde hayata geçirmeyi planladığı dev sosyal konut hamlesini, mülk sahiplerine anlattı.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Büyükşehir belediyesinden satılık 35 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 35 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden tarihi personel alımı! Rekor sayıda personel alacak! Tek tek açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı için açık kadrolar belli oldu.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden işyeri hekimi personel alımı var! Hem de ikamet şartı olmadan, bu ilan kaçmaz!

İzmir’de yaşayıp da iş arayanlar için harika bir fırsat geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesinde ikamet şartı olmadan işyeri hekimi personeli alımı başladı. Bu kadroda yer alabilmek için istenen başvuru şartlarını taşıyanlar için bir şans mevcut. İşte habere dair detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden deprem kredisi! Tam 1 milyon faizsiz krediyi kimler alabilir?

İstanbul Belediyesi yine başlattığı hareketle herkese örnek olacak olan kredi detaylarını paylaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ülkemizde yaşanan deprem sonrasında, deprem bölgesinde bulunan riskli binaların yenilenmesi amacıyla sunmuş olduğu 1 milyon lira değerinde faizsiz kredinin kimler

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

Büyükşehir Belediyesinden satılık arsa fırsatı! Gaziantep'te!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 4.289,25 metrekarelik arsanın satış ihalesi yapılacak. Peki satışa sunulan arsanın muhammen bedeli ne kadar?

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Erzurum Büyükşehir'den esnafa kira desteği!

Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafa Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yardım destek paketi geldi. Belediyeye ait tüm iş yerlerinde meclis kararı ile indirim yapılmasına karar verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesinden konut hamlesi Haberi

Manisa Büyükşehir Belediyesinden konut hamlesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin Turgut Özal Mahallesi’nde hayata geçirmeyi planladığı dev sosyal konut hamlesini, mülk sahiplerine anlattı. Başkan Ergün, “Turgut Özal Mahallemiz sınırları içinde bulunan 110 bin metrekarelik alanda yapacağımız kentsel dönüşüm ve gelişim projemizle açık alanları, sosyal tesisleri, 26 bin 500 metrekarelik kapalı otoparkı, yürüyüş ve bisiklet yolları, yüzme havuzları, açık spor alanları, çocuk parkları, kafeterya ve sosyal tesisleri olan ilk etapta 708 konuttan oluşan toplu konut alanları oluşturulacak. Bu toplam 100 milyon liralık bir yatırımdır” dedi. Dev hamle Manisalılarda büyük heyecan uyandırdı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Şehzadeler ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi’nde 110 bin metrekarelik alan üzerinde yapmayı planladığı kentsel yenileme projesi, mülk sahiplerine anlatıldı. Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz...