02 / 05 / 2024

manisa büyükşehir bina yenileme çalışmaları

manisa büyükşehir bina yenileme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ile birlikte Kurşunlu Han ve Cumhuriyet Hamamı civarında devam eden sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceledi.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de Büyükşehir Belediye binası için çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim tarihinde hasar alan ana hizmet binası için çalışmalara başladı. Bina için danışma kurulu oluşturuldu. 

Ankara Büyükşehir, kullanılmayan bina için 2 milyon 250 bin TL ödeme mi yaptı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kullanılmayan bir bina için, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden "kira" adı altında toplamda 2 milyon 250 bin TL ödeme yaptığı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Samsun Büyükşehir vakıflar için 903 bin TL kira ödedi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrenci yurdu olarak kiralanan 2 binanın daha sonra bir vakfa devredildiği ve kira bedellerinin de belediye tarafından ödendiği belirlendi. Sayıştay belediyenin 2 bina için 2019'da 903 bin 310 TL (KDV hariç) bedel ödediğini belirledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

manisa büyükşehir bina yenileme çalışmaları Haberi

manisa büyükşehir bina yenileme çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ile birlikte Kurşunlu Han ve Cumhuriyet Hamamı civarında devam eden sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceledi. Çalışmaları yürüten firmadan bilgi alan Gençoğlu ve Açıkdil bölge esnafıyla görüştü. Çatısı akan bazı binaların yeniden elden geçtiğini belirten Başkan Danışmanı Mimar Açıkdil, çalışmalarla ilgili şu anda herhangi bir sıkıntı olmadığını vurguladı.

Manisa’nın Turistik Değeri Artacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dükkanlarında başlattığı çalışmalardan memnun olduğunu belirten esnaflar, yapılan restorasyon çalışmalarının Manisa’nın turistik değerini arttıracağını söylediler. Ayrıca bölgenin canlanacağını ve modern bir hale geleceğini ifade eden dükkân sahipleri çalışmaların yakın zamanda bitmesi noktasında görüş bildirdiler.

Anıtlar Kurulu İle Ortak Yürütülüyor

Bölgede devam eden sokak sağlıklaştırmalarının Anıtlar Kurulu ile ortak yürütüldüğüne dikkat çeken Açıkdil, “Anıtlar kurulu ile müşterek çalışıldığından...