09 / 05 / 2024

manisa deprem 4 şubat 2020

manisa deprem 4 şubat 2020

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Manisa Akhisar'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Salı akşamı yaşanan deprem, güney kesimde yaklaşık 5 km’lik yılrtılmaya sebep oldu, Balıkesir, Sındırgı-Bigadiç’de daha büyük bir deprem yaratma olasılığı göz önünde tutulmalıdır" dedi...

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

SON DAKİKA: Ege Denizi'nde 4,7 büyüklüğünde deprem oldu!

Ege Denizi'nde saat 19.05'te meydana gelen deprem, 4,7 büyüklüğünde ve 7,99 kilometre derinliğinde kaydedildi.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan emekli maaş zammı, Ekim ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yeniden gündeme geldi. SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın...

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TMMOB'dan Manisa deprem raporu: 42 mahalle fay üzerinde!

Jeoloji Mühendisleri Odası’nın, Manisa’nın diri fay hattı üzerinde bulunduğu belirtilen raporunda acilen harekete geçilmesi gerektiğine dikkat çekildi. Raporda master planlarının hazırlanmasının öneminin de altı çizildi. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Manisa'da 4.5 - 5.0 şiddetinde deprem olabilir!

Manisa'da peş peşe meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu. 5.4 büyüklüğündeki depremin ardından Akhisar ve Kırkağaç'ta hasar gören evleri inceleyen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "4.5 - 5.0 şiddetinde depremler olabilir" dedi...

Manisa'da 4 ilçede 275 ağır hasarlı konut var! 

Manisa Valiliği, Kırkağaç'ta, Akhisar'da, Saruhanlı'da ve Soma'da hasar tespiti çalışması yapıldığını açıkladı. 68 mahallede gerçekleştirilen hasar tespit çalışmasında 4 ilçede toplam 275 ağır hasarlı bina tespit edildi...

TOKİ Manisa Demirci 4 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında stoklarda yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Manisa'da 4.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Anafartalar Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. İhalesi 23 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün toplam satış bedeli 4 milyon 128 bin 762 TL olarak belirlendi.

FETÖ'nün Manisa'da 4 milyon liralık araziye el koydu iddası!

Manisa'da akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen yaşlı bir kadının 4 milyon lira değerindeki arazisinin, FETÖ üyelerince hazırlanan "tuzak" sayesinde örgüte kazandırıldığı iddia edildi.

Arçelik, Ege'de 5 yeni mağaza açtı!

Arçelik AŞ, İzmir ve Manisa'da 4'ü Arçelik, 1'i de Beko olmak üzere 5 konsept mağazasını hizmete açtı. Mağazalar, Arçelik markalarının yenilikçi tasarım, üstün teknoloji ve enerji tasarruflu ürün gamını tüketicilere sunacak.

manisa deprem 4 şubat 2020 Haberi

manisa deprem 4 şubat 2020

Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremi değerlendiren Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Önceki depremlerin bu bölgedeki gerginliği boşaltmak için yeterli olmadığını, M6’lık gerginliği boşaltıncaya dek depremlerin süreceğini bildirmiştim. Öyle de oluyor" dedi. 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ahmet Ercan, şunları yazdı:

-4 Şubat 2020 Salı akşamı 9 km derinde olan deprem önceki depremlerin süreği olarak, güney kesimde yaklaşık 5 km’lik bir yırtılma oluşturmuştur.

-Önceki depremlerin bu bölgedeki gerginliği boşaltmak için yeterli olmadığını, M6’lık gerginliği boşaltıncaya dek depremlerin süreceğini bildirmiştim. Öyle de oluyor.

-Bu bölgede depremlerin yıkıcı olması için M6,4’den büyük olması gerekmektedir.

-Ancak KG doğrultulu bu kırığın yıkıcı bir deprem oluşturması şaşırtıcı olur.

-Ne var ki, boşalma, yeni kırılmalarla kuzey-doğudaki Simav kırığıyla kesişmesi, er geç, Balıkesir, Sındırgı-Bigadiç’de...