07 / 05 / 2024

manisa emre köyü

manisa emre köyü

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı ikinci oturumunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesine bağlı Emre Köyü’ne yapılacak olan Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi Çevresi Meydan Düzenlemesi projesi görüşüldü.

Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı bütçesi görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ayrıca Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi Projesi yapılacağının da müjdesini verdi.

Manisa Caferbey köy yolunun asfaltlanması talebi TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Caferbey köyündeki bir yolun asfaltlanması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Büyükşehir’den Emre Köyü’ne modern düzenleme!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı ikinci oturumunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesine bağlı Emre Köyü’ne yapılacak olan Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi Çevresi Meydan Düzenlemesi projesi görüşüldü.

Manisa'daki 50 yıllık binaların ömrü doldu!

Manisa'da 50 yıl önce yapılan betonarme yapıların ömrünün dolduğunu kaydeden Manisa Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Solmaz, "Vatandaşın kendi canını tehlikeye sokacak binada oturmasını devlet istemiyor" dedi.

Manisa'daki köy evlerinin dış cepheleri yenileniyor!

İlk etapta Ortaköy’de başlatılan çalışmalar çerçevesinde 60 evin boyanacağını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Halkımız çalışmalardan memnun. Diğer mahallelerde de bu çalışmaları sürdüreceğiz” dedi.

Manisa'da yaşlılar köyü kurulacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yaşlılar Haftası, nedeniyle bir araya geldiği yaşlılara ‘Yaşlılar Köyü’ projesinin hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Manisa'da Öğrenci Köyü Projesi ilgi gördü!

Manisa Güçbirliği Platformu, Manisa'nın en büyük sorunu olan verimli nüfusun kentte tutulamamasının önüne geçmek için harekete geçti. "Öğrenci köyü" projesini uygulama kararı alındı.

Yunus Emre Küçük kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü Yunus Emre Küçük kimdir? Yunus Emre Küçük, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yunus Emre Küçük ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Emre Kızılgüneşler: Elektrik ve doğalgaz zammı sanayiye darbe vurdu!

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, elektrik ve doğalgaza zammının sanayiye büyük bir darbe vurduğunu belirterek "Bu şartlarda dünyayla rekabet etmemiz çok" diye konuştu

5 bin 720 mahalle ve köy biriminde gerçek orman sınırları belli oluyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü arasında düzenlenen protokol gereğince yaklaşık 5720 mahalle ve köy birimde kadastro yapılacak. Uygulama ilk etapta Manisa, İzmir ve Aydın illerinde yapılacak.

Manisa'da 54 yıllık apartman kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Manisa'da 54 yıllık üç katlı bir apartman, kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Belediyenin Deprem Etüd Merkezi ve Yapı Laboratuvarı Sorumlusu Burak Gürol, yapılan çalışmalar sonucunda merkezdeki 99 binanın daha risk altında olduğunu söyledi

Yunus Emre Külliyesi için kamulaştırma çalışmalarına başlandı!

Emre Köyü'nde 75 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Yunus Emre Külliyesi için 18 adet taşınmaz mal üzerinde 74 kişi ile anlaşma sağlanarak kamulaştırma çalışmalarına başlandı.

Duru Tiyatro'nun Picasso Sahnesi Kadıköy Anadolu Lisesi bahçesinden tahliye edildi!

Emre Kınay’a ait, Duru Tiyatro’nun Picasso Sahnesi bugün tahliye edildi. Lise yönetimiyle mahkemelik olan Kınay, bazı medya kuruluşlarında yer alan “Polis Duru Tiyatro’yu Bastı” haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti

manisa emre köyü Haberi

manisa emre köyü


Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ikinci oturumu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis’te ilk olarak Zeki Bilgin’in komisyonlarda çalışan Meclis Üyesi sayısının 9’a çıkarılması önergesi görüşüldü. İlgili madde Hukuk ve Tarifeler Komisyonu’na sevk edildi. Daha sonra Akhisar’ın MHP’li Meclis üyeleri Feza Yavuzkasap ve Doğan Ensivri imzasıyla verilen önergede, Akhisarlı Şehit Serdar Denizer’in adının 267 Sokak’a verilmesi teklifi oybirliğiyle kabul edildi.

Yunus sevgisiyle Kula her yıl binlerce turist ağırlıyor

Meclis’te Kula Emre Köyü’ne yapılacak olan Yunusemre ve Tabduk Emre Türbesi çevresi meydan düzenleme projesi de görüşüldü. Yapılan oylamada projeye AK Parti grubu çekimser oy kullandı. Bunun üzerine söz alan MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, projenin komisyonlardan oybirliğiyle geçtiğine vurgu yaptı. Güzgülü, “Emre Köyü’ne trilyonluk yatırım yapılıyor, ancak...