11 / 05 / 2024

manisa er pavyonu inşaatı

manisa er pavyonu inşaatı

Manisa Belediyesi’nin Subay Lojmanları yerine yapacağı otomasyonlu otopark karşılığında imzalanan protokol gereği Batıkışla içerisinde yapımına başlanan karargah binası ve er pavyonları inşaatında, çalışmalar hız kazandı

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğuna dikkat çekti ve bölgenin er geç depremle sınanacağını söyledi. 

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

TOKİ Manisa Kırkağaç ve Akhisar'da 100'er konut yapacak!

Manisa'da depremden etkilenen bölgeleri inceleyen Bakan Kurum, "Yapıları ağır hasar gören vatandaşlarımızın kesin hasar tespit neticeleriyle TOKİ Başkanlığımızca hem Kırkağaç'ta hem Akhisar'da 100'er konutun inşasına başlayacağız" dedi...

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

Manisa Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşıldı. Başkan Mehmet Çerçi, konutlar ile ilgili olarak, “Proje sorunsuz ilerliyor” açıklamasında bulundu...

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Manisa Prime projesinde karar çıktı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre değer katacak dev proje “Manisa Prime Manisa Büyükşehir Belediyesi AVM, Otel, İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” projesinde çalışmalar hızla devam ederken proje ilgili yapılan itiraz da karara bağlandı.

Manisa'daki Gevenlik Göleti mecliste konu oldu!

Manisa'da yapılan Gevenlik Göleti TBMM gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer göletin son durumuna ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Manisa'ya yeni sanayi sitesi kazandırılacak!

Yunusemre Belediyesi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında  Yunusemre Belediyesi Sosyal Konutlar Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolu mecliste!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolunun yapımına ilişkin olarak CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer yazılı soru önergesi hazırladı..

manisa er pavyonu inşaatı Haberi

manisa er pavyonu inşaatı

Manisa Belediyesi’nin Batıkışla içerisinde yapımına başladığı er pavyonları inşaatını Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Cem Çöllü ve Hasan Eryılmaz birlikte inceledi. Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı (Batıkışla) içerisine yapılan karargah binası ve er pavyonları inşaatını inceleyen ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Ergün, çalışmaların hızla devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Manisa Belediyesi’nin Subay Lojmanları yerine inşa edeceği otomasyonlu otopark projesi karşılığında TOKİ’lerden blok ve Batıkışla içerisine karargah binası ve er pavyonları yapılması yönünde Genelkurmay Başkanlığı ile protokol imzaladıklarını hatırlatan Başkan Ergün, protokolün imzalanmasının ardından ihale prosedürlerinin tamamlanması ile birlikte hızla çalışmanın başlatıldığını ifade etti.


Temmuz ayına kadar binalar tamamlanır


İhalenin 3 milyon 544 bin TL bedelle gerçekleştirildiğini ve 210 iş günü içerisinde tamamlanmasının öngörüldüğünü de sözlerine...