04 / 05 / 2024

manisa Evim Prefabrik & Konteyner fabrikası

manisa Evim Prefabrik & Konteyner fabrikası

Evim Prefabrik & Konteyner konfor ve güvenliğini bir arada sunarak, kısa sürede her isteğe cevap verebilecek yapılar üretiyor "Siz hayal edin biz yapalım" sloganıyla hareket ediyor.

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!  

Prefabrik ev almak isteyenlerin beklediği indirim resmen geldi. Prefabrik Evim firması dubleks evlerde indirime gitti. Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!   İşte indirimli prefabrik ev fiyat listesi...

İrem Derici: Başımı sokacak evim yok!

Ünlü şarkıcı İrem Derici önceki gün stüdyo çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını cevaplandıran Derici, ''Başımı sokacak evim yok, ileride prefabrik ev yapacağım'' diye konuştu.

Manisa'da 3 aileye prefabrik ev yardımı!

Manisa'da faaliyet gösteren Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 3 aileyi ev sahibi yaptı. Vakıf, 3 aileye prefabrik ev inşa etti.

Manisa Salihli'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

TC Salihli 1. İcra Dairesi, Manisa Salihli'de bulunan prefabrik fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam bedeli 10 milyon 4 bin 355 TL olarak belirlendi.

Yunusemre'de ihtiyaç sahiplerine prefabrik ev yapılacak!

Manisa Yunusemre Belediyesi Mayıs Avı Belediye Meclis Toplantısı'nda ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir karara imza atıldı. İhtiyaç sahiplerine prefabrik ev yapılması için bir karar alındı.

Manisa Yunus Emre'de ihtiyaç sahiplerine ev yardımı!

Manisa Yunus Emre Belediyesi Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısında ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir karara imza atıldı. Belediye Meclisi, ihtiyaç sahipleri için yapılacak prefabrik evler için Başkan Çerçi'ye oy birliğiyle imza yetkisi verdi.

Manisa Şehzadeler'de 4 evsiz vatandaş için prefabrik ev inşa edilecek!

Manisa Şehzadeler İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan proje kapsamında ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi dört evsiz vatandaşa prefabrik evler yapılacak.

Manisa'da kimsesizler için prefabrik evler yapılacak!

Yunusemre Belediyesi, köyden mahalle statüsüne dönüştürülen mahallelerde ikamet eden yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik prefabrik ev atağına hazırlanıyor.

Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrikasını İzmir'de açtı!

Evim Prefabrik & Konteyner konfor ve güvenliğini bir arada sunarak, kısa sürede her isteğe cevap verebilecek yapılar üretiyor "Siz hayal edin biz yapalım" sloganıyla hareket ediyor.

Manisa'da icradan 948 bin TL'ye satılık zeytinyağı fabrikası!

Akhisar 1. İcra Müdürlüğü, Manisa İli, Akhisar İlçesi, Çobanhasan Köyü, Köyaltı Mevkii, 1391 parselde yer alan 2 bin metrekare prefabrik zeytinyağı fabrikasını satışa sunuyor

Manisa'da icradan 1.3 milyon TL'ye tekstil fabrikası ve arsası!

Turgutlu 1. İcra Müdürlüğü, Manisa, Turgutlu'da yer alan eski tekstil fabrika binasını ve arsasını satışa çıkardı. Binanın ve arsanın toplam bedeli 1 milyon 352 bin 882 TL olarak belirlendi. İhaleleri 1 Ağustos 2011 Pazartesi günü açık arttırma ile gerçek

manisa Evim Prefabrik & Konteyner fabrikası Haberi

manisa Evim Prefabrik & Konteyner fabrikası

Dev firma Manisa Salihli'den sonra İzmir Kemalpaşa'ya da ikinci fabrikasını açarak Ege Bölgesi'nin prefabrik ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. 


2004 yılında İstanbul'da kurulan ve 10 yıldır yaptığı yapılarla göz kamaşüran Evim Prefabrik & Konteyner, Ege Bölgesi'nin ve diğer illerin prefabrik ihtiyacını karşılayacak ikinci fabrikasını Kemalpaişa'da açarak hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor. 

Salihli'de 10.000 metrekare alan üzerinde 4.000 metrekare kapalı alam 300 metrekare satış ofisi, 5.000 metrekare stok alanı ile hizmet veren dev kuruluşun sahibi Hakan Aksoylu, Evim Prefabrik & Konteyner'ın Kemalpaşa'da 8.000 metrekare alan üzerinde 3.000 metrekare kapalı alanı, 500 metrekare satış ofisi ve 4.000 metrekare de stok alanıyla hizmet vereceğini belirtti. 

¦ Konfor ve güven Parçaları fabrikalarda hazırlanmış ve montaj edileceği yere bu parçalar nakledilerek ve orada önceden planlandığı gibi parçaların birleştirilmesi yani...