05 / 05 / 2024

manisa hastane

manisa hastane

Turgutlu Devlet Hastanesi’ nde yemek ofisinde yangın çıktı. Turgutlu İlçe Devlet Hastanesi’nde, Turgutlu Devlet Hastanesi’nin Kadın Hastalıkları Doğum Servisi'nin bulunduğu kattaki yemek ofisinde yangın çıktı

Manisa Salihli'ye 400 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Manisa'nın Salihli ilçesine inşa edilecek olan 400 yataklı hastane projesine öncelik verdi. Yakın zamanda inşası başlanacak olan hastane 2022 yılında hizmete girecek. 

Manisa Kula'ya yeni hastane müjdesi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakçı’yı makamında ağırladı. Başkan Tosun, İl Sağlık Müdürü Bayrakçı ve beraberindeki heyet ile birlikte Kula’ya yapılacak yeni hastane arazisinde incelemelerde bulundu.

Manisa'ya ruh sağlığı ve adli psikiyatri hastanesi geliyor!

Manisa Kayapınar Mevkisi'ndeki 460 dönüm arazi üzerine yeni ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi ile 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi yapılacak. Hastane için olumlu yanıt verildi.

Manisa Şehzadeler'de imar değişikliği yapıldı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, eski askeri hastane ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yabancı Diller Okulu'nun bulunduğu 80 dönümlük alanda yapılan imar değişikliği yapıldı.

Manisa Şehzadeler'de imar değişikliği yapıldı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde, eski askeri hastane ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yabancı Diller Okulu'nun bulunduğu 80 dönümlük alanda yapılan imar değişikliği yapıldı.

Manisa'da icradan 6 milyon TL'ye satılık hastane binası!

Manisa ili, Yunusemre ilçesi'nde bulunan beş katlı hastane binası satışa çıkarıldı. 2960 metrekare yüzölçümlü hastane binasının satış bedeli 6 milyon 81 bin TL olarak belirlendi. İhale 20 Temmuz ve 17 Ağustos arasında gerçekleşicek.

Manisa Şehzadeler'in yeni hastanesi Ekim 2017'de bitecek!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler ilçesinde yapımı devam eden 558 yataklı hastane inşaatında inceleme yaptı. Bektaş, Ekim 2017’de hastane inşaatını bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Manisa'daki hastane inşaatlarında son durum!

Sağlık Bakanlığı’ndan gelen heyet, kamu-özel ortaklığıyla yapılan Manisa Şehir Hastanesi, Merkezefendi Devlet Hastanesi inşaatı, Ruh Sağlığı Hastanesi, planlama aşamasındaki Salihli Devlet Hastanesi ve Kula Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu

Manisa'daki hastane ihaleleri TBMM gündeminde!

Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'da bazı hastane ihalelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Biçer sorularını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na sordu..

Manisa'daki Zeynep Onbaşı Evi onarılacak!

Zeynep Onbaşı Evi olarak anılan ve halk arasında 'Eski Hastane' olarak da bilinen tarihi yapıyı satın alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, onarım projelerini hazırlayarak, binayı hizmete kazandırmak için ihale hazırlığına başladı.

Manisa'daki hastane inşaatlarında son durum ne?

Manisa’da inşaatları devam eden 558 yataklı Şehir Hastanesi ve 400 yataklı Merkezefendi Devlet Hastanesi’nin 2018 yılının başında vatandaşlara hizmet vermeye başlayacakları bildirildi.

Manisa'ya 2 yeni hastane yapılıyor!

Manisa'ya 450 milyon liraya mal olacak 558 yataklı eğitim araştırma hastanesi ve 180 milyon lira harcanacak 550 yataklı Merkez Efendi Devlet Hastanesi yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Manisa Kula'daki restorasyon projesine 2 ev daha eklendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula evlerinde başlattığı restorasyon çalışmalarına 2 ev daha satın alarak devam etti. Belediye, Kula ilçesinde eskiden hastane olarak da kullanılmış olan karakteristik evi satın aldı.

manisa hastane Haberi

manisa hastane

Turgutlu Devlet Hastanesi’nde hastaların kaldığı alanda bulunan yemek ofisinde yangın çıktı.


Edinilen bilgiye göre, 3 katlı Turgutlu Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları Doğum Servisi'nin bulunduğu 1. kattaki yemek ofisinde yangın çıktı.


Hastane personelinin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekibi, yangını büyümeden kontrol altına aldı. 


Yangının çıktığı bölümde kalan hastalar görevliler tarafından güvenli bölgelere taşındı.


İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası zemin katta biriken sular personel ve özel güvenlik görevlileri tarafından temizlendi.


Hastanede kısa süreli paniğe yol açan yangının, prize takılı yemek arabasının elektrik fişinden kaynaklanmış olabileceği belirtildi.


Yangının kesin çıkış sebebinin başlatılan soruşturmanın ardından belirleneceği...