04 / 05 / 2024

manisa hastanesi temel atma töreni ne zaman

manisa hastanesi temel atma töreni ne zaman

Türkiye' nin en önemli sağlık yatırımlarından " Şehir Hastaneleri " projesi kapsamında gerçekleştirilen 558 yataklı Manisa Şehir Hastanesi' nin temeli 1 Aralık 2013 Pazar günü atılacak....

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Emek-Şehir Hastanesi metro hattı Bursa'ya neler kazandıracak? 

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da  Emek-Şehir Hastanesi metro hattı için temel atma töreni gerçekleşmişti. Bursahakimiyet yazarı Aysun Karlı bugünkü yazısında metro hattının şehre katkılarını kaleme aldı. 

Bursa Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismaloğlu katılım sağladı. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Gar Tramvay Hattı 2 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, binlerce yıllık medeniyeti, kültürü ve zenginlikleriyle Anadolu'nun kalbi olan Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı'nın temeli atıldı!

Anafartalar- Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşti.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Yaklaşık 1 yıl önce müteahhitten kaynaklı sebeplerden dolayı inşaat çalışmalarına ara verilen Kula Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının yapımına yeniden başlandı.

Manisa’daki inşaatın temel kazısında 5 katlı apartman hasar gördü!

Manisa Yunusemre’de , bir inşaatın temel kazısında bitişikteki apartman hasar gördü. Apartman sakinleri tahliye edildi.

Mudurnu Devlet Hastanesi'nin temeli yakında atılacak! 

Mudurnu'da yapımı planlanan devlet hastanesi hizmet binasının hafriyat çalışmaları yüklenici firma tarafından başlatıldı. İnşaatın Eylül ayı içinde temel atma töreni yapması planlanıyor. 

Trabzon Şehir Hastanesi 32 ayda tamamlanacak!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Şehir Hastanesi’nin yer tahsisi ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından 30-32 aylık süre içinde tamamlanacağını söyledi.

Manisa Şehir Hastanesi 27 Ekim'de açılacak!

Türkiye'nin 7. şehir hastanesi olacak Manisa Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 5 yıldızlı otel konforundaki dev sağlık tesisinin 27 Ekim hizmete açılacağı açıklandı.

Manisa Asmacık Cami’nin temeli atıldı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Asmacık Mahallesi yeni bir camiye daha kavuşuyor. İş adamı Polat Yağcı’nın desteğiyle inşa edilecek olan cami için temel atma töreni düzenlendi. 

Manisa Şehir Hastanesi'nde sona doğru!

Türkiye'nin beşinci şehir hastanesi olan Manisa Şehir Hastanesi, bu yıl hizmet vermeye başlayacak. Yapım çalışmalarına iki yıl önce başlanan Manisa Şehir Hastanesi inşaat çalışmalarında gerçekleşme oranı yüzde 93'e ulaştı.

manisa hastanesi temel atma töreni ne zaman Haberi

manisa hastanesi temel atma töreni ne zaman

Kamu-özel işbirliği ile yapılacak Manisa Şehir Hastanesi temel atma törenine Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da katılacak. Manisa ve çevre illere hizmet verecek, Manisa'nın standardını yükseltecek, toplam 4 ayrı binada yer alacak 558 yataklı hastanede; poliklinik oda sayısı 156, genel yoğun bakım yatak sayısı 73, yeni doğan yoğun bakım yatak sayısı 37, acil oda sayısı 7, toplam hasta oda sayısı 320, ameliyathane salonu 20, diyaliz yatak sayısı 15, helipad 1, kapalı otopark kapasitesi bin 674 araçlık olarak hazırlandı.


Manisa'ya yapılacak 558 yataklı şehir hastanesinin de aralarında yer aldığı kamu-özel işbirliği ile 14 ilde yapılacak olan 15 şehir hastanesi ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu binasının projesinin imza töreni, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 12 Eylül 2013 tarihinde İstanbul Haliç Kongre...