04 / 05 / 2024

manisa hastanesinin temeli ne zaman atılacak

manisa hastanesinin temeli ne zaman atılacak

Türkiye' nin en önemli sağlık yatırımlarından " Şehir Hastaneleri " projesi kapsamında gerçekleştirilen 558 yataklı Manisa Şehir Hastanesi' nin temeli 1 Aralık 2013 Pazar günü atılacak....

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

Yunusemre'deki 2 binanın temeli kaydı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan bir apartman inşaatının temel kazısında, yan tarafında bulunan iki binanın temeli kaydı. Olay sonucunda bina sakinleri tahliye edildi. 

Manisa Asmacık Cami’nin temeli atıldı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Asmacık Mahallesi yeni bir camiye daha kavuşuyor. İş adamı Polat Yağcı’nın desteğiyle inşa edilecek olan cami için temel atma töreni düzenlendi. 

Belen Devlet Hastanesi'nin temeli Mayıs ayında atılacak!

Hatay’ın Belen ilçesine inşa edilecek olan devlet hastanesinin temeli Mayıs ayında atılacak.

CBÜ Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı!

Manisalı İşadamı Dündar Çiloğlu tarafından Uncubozköy’de hayata geçirilen Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı.

Kayseri Develi Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Kayseri'nin Develi ilçesinde inşa edilen 150 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı. Temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan katıldı.

TOKİ Manisa Gördes 2. Etap'ın temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Manisa Gördes Belediyesi tarafından yeni bir proje geliştiriliyor. Atatürk Mahallesi'ne 200 konutlu 2. etap konutları inşa edilecek.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu Temmuz'da teslim!

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Ege'nin en büyük taş üretim merkezinin temeli atıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük taş üretim merkezi inşa edilecek. Temeli atılan tesis 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak.

Manisa Kula Mezbahası'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen mezbaha binasının temeli atıldı

PepsiCo Manisa fabrikasının temeli atıldı!

PepsiCo, Manisa Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 100 bin metrekarelik alanda fabrika için temel attı. Törene, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Manisa Etnografya ve Arkeoloji Müzesi'nin temeli 2017'de atılacak!

Manisa'da 2012 yılından itibaren yapımı ertelenen yeni Etnografya ve Arkeoloji Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yatırım programına alındı. Yeni müzenin temeli 2017'nin Haziran ayında atılacak.

manisa hastanesinin temeli ne zaman atılacak Haberi

manisa hastanesinin temeli ne zaman atılacak

Kamu-özel işbirliği ile yapılacak Manisa Şehir Hastanesi temel atma törenine Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da katılacak. Manisa ve çevre illere hizmet verecek, Manisa'nın standardını yükseltecek, toplam 4 ayrı binada yer alacak 558 yataklı hastanede; poliklinik oda sayısı 156, genel yoğun bakım yatak sayısı 73, yeni doğan yoğun bakım yatak sayısı 37, acil oda sayısı 7, toplam hasta oda sayısı 320, ameliyathane salonu 20, diyaliz yatak sayısı 15, helipad 1, kapalı otopark kapasitesi bin 674 araçlık olarak hazırlandı.


Manisa'ya yapılacak 558 yataklı şehir hastanesinin de aralarında yer aldığı kamu-özel işbirliği ile 14 ilde yapılacak olan 15 şehir hastanesi ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu binasının projesinin imza töreni, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 12 Eylül 2013 tarihinde İstanbul Haliç Kongre...