30 / 04 / 2024

manisa imar

manisa imar

Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, belediye tarafından hazırlanan imar planlarıyla ilgili veri oluşturmak ve görüş almak için kurumlarla istişarelerini devam ettiriyor.

Manisa'da tek tıkla imar sorgulaması!

MANİSA'da imar durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlar imar durumları hakkında bililendirmeyi belediyeye gitmeden öğrenebiliyorlar.

Manisa'da imar çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İlçelerde imar çalışmalarına devam ediyor.

Manisa'da imar bilgileri artık internetten öğrenilecek!

Mania Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 'İmar Bilgi Sistemi' ile vatandaşların arsalarının imar durumunu internet ortamından öğrenmesini sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi.

Manisa'da imar bilgileri artık internetten öğrenilecek!

Mania Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 'İmar Bilgi Sistemi' ile vatandaşların arsalarının imar durumunu internet ortamından öğrenmesini sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi.

Manisa'da imar planı talebi!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Manisa'nın acil imar planı değişikliğine ihtiyacı olduğunu savundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi imar konusunu değerlendirdi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin Temmuz ayı toplantısında imar konusu ön plana çıktı.

Cengiz Ergün'den imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz’ü makamında ağırladı.Akyüz, Başkan Ergün’ün İmar konusundaki çalışmalarını da takdirle karşıladığını belirtti.

Recai Berber: Manisa'da imar sorunu çözülecek!

Manisa'da imar konusunda ciddi bir planlamanın yapılmadığını vurgulayan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, bunun sıkıntısını yaşadıklarını kaydetti. Sıkıntıyı çözmek için Yunusemre ve Şehzadeler Belediye'sinin imar planlarını büyükşehre sundu.

Bahattin Akyüz: İmar hayata geçerse Manisa nefes alacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, imar planının bir türlü hayata geçmeyişinin Manisa’nın gelişimine olumsuz etki yaptığını kaydetti. Akyüz, “İmar olursa Manisa nefes alacak” dedi.

Cengiz Ergün'den imar müjdesi!

Ergün, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Emlakdere Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, mahalle kahvehanesinde yaptığı konuşmada vatandaşlara imar, alt yapı ve yeni otobüs güzergâhı ile ilgili müjdeler verdi.

Cengiz Ergün: Manisa'da imara sil baştan başladık!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde partililerin İmar ile ilgili sorularını da yanıtladı.

Manisa'ya TOKİ gelecek diye bekleyenler var!

Azmi Açıkdil, Manisa'da Denge Gazetesi'nde bugün yayınlanan "İmar, Mimar" başlıklı yazısında Manisa'daki imar sorunlarına değindi. İşte Azmi Açıkdil'in bugünkü yazısı;

Manisa kentsel dönüşümü sürüyor!

Manisaa kentsel dönüşümü sürüyor. Manisa 'da katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Büyükşehir yapılanmasını yüzde 90 tamamladıklarını dile getirdi.

İmar sorunu Manisalı müteahhidi zora soktu!

İmar sorunu Manisalı müteahhidi zora soktu. Manisa'nın acil imar planına ihtiyacı olduğunu belirten Girişimci inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Yıldırım, "Üyeler iflasın eşiğinde. Birçoğu başka illere göç etti" dedi

Manisa Akhisar'daki imar planı çalışması tam gaz devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı üzerinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa’nın imar planına Şehir Plancıları Odası'ndan itiraz!

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan ve Şehzadeler ile Yunusemre ilçelerini kapsayan 1/500 ölçekli revizyon imar planının askı süreci biterken, plana ilişkin itirazlar sürüyor.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Manisa’nın imar planları için Yunusemre Belediyesi ile toplantı gerçekleştirildi.

Manisa Şehzadeler'in imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında gelinen son durum hakkında görüş alışverişi yapmak için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi.

Manisa'da balkonundan geçen 335 yıllık ağaç için imar değiştirildi!

Manisa'da faaliyette bulunan Saruhan İlim, Kültür ve Eğitim Vakfı'nın balkonundan geçen 335 yıllık kızıl çam ağacı görenleri şaşkına çevirdi.

Manisa Nurlupınar'da imar planı isyanı!

Manisa'da yıllar boyunca imar planı bekleyen Nurlupınar mahallesi halkı isyan etti. Siyasetçiler yıllar boyunca bu mahalleye bir tek çivi bile çakmadı.

Manisa'da imar barışı için 16 bin 932 başvuru!

31 Aralık 2017 tarihinden önce inşa edilmiş  olan yapıların imar ve iskan sorununun çözülmesi amacıyla hayata geçirilen imar barışından yararlanmak için 16 bin 932 yapı sahibi Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yaptı.

Manisa Turgutlu'nun yeni imar planına 'fay hattı' kriteri!

'Turgutlu'nun Fay Hatları ve Deprem' konferansında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu'nun imar planının fay hattı dikkate alınarak yapılacağını söyledi.

Manisa’nın imar planı için yoğun mesai!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek imar planı hakkında görüş alışverişi yaptı.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

manisa imar Haberi

manisa imar

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ve Şehzadeler ilçeleri ile bu ilçelere bağlı 15 mahalleyi (11 adet mülga belde ve 4 adet mülga köy) kapsayan 1/5000 ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planları ile 1/1000 ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planlarına ilişkin çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir yetkilileri planlama çalışmalarına veri oluşturmak için konuyla ilgili kurumlarla istişarelerde bulunuyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu ile birlikte Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Kaya’yı makamında ziyaret etti. Sorunların bir an önce çözülmesi ve planlamaların tamamlanması için işbirliği halinde çalışmak istediklerini vurgulayan Yalçınkaya, “DSİ Bölge Müdürümüzü de bu kapsamda ziyaret ettik. Önümüzdeki hafta Cuma günü orada bir toplantı daha...