26 / 05 / 2024

manisa itfaiye müfrezeleri

manisa itfaiye müfrezeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da Merkez İtfaiye Amirliği’nin ardından, Alibeyli, Paşaköy, Gökçeköy ve Koldere Mahallelerinde itfaiye müfrezeleri oluşturdu.

Manisa Yeşilyurt'taki itfaiye müfrezesi tamamlandı!

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımına başladığı itfaiye müfrezesinde çalışmalar tamamlandı.

Vakıflardan kiracılarına yüzde 800 zam!

Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz yaptığı açıklamada Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün iş yeri ve konut kiracılarına yüzde 400 ile 800 oranında zam yaptığını dile getirdi.

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası'nın inşaatını tamamladı.

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Batman İtfaiye Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlandı!

Batman Huzur Mahallesi 10 Nisan Polis Karakolu bitişiğinde yaklaşık 600 metrekare alan üzerine inşa edilen İtfaiye Müdürlüğü binası tamamlandı.

Kocaeli İtfaiyesi yeni binalarıyla güçleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktaların yeni itfaiye müfreze binaları inşa ediliyor. Yeni binalarla Kocaeli İtfaiyesi'nin vakalara daha hızlı bir şekilde müdahale etmesi planlanıyor.

Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Manisa'da korsan emlakçılara göz açtırılmayacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa’da 400-450 arasında emlakçı olduğunu belirterek, korsan emlakçılığın önüne geçmek için çalışmalara başlandığını söyledi. 

Kocaeli Karamürsel itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Konut kredi faizlerinin yükselmesi emlakçıları üzdü!

Mayıs ayında konut kredilerinde uygulanan faiz kampanyasının sona ermesi emlakçıları üzdü. Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, kampanyanın 3 ay daha devam etmesi için çağrıda bulundu.

Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'ye yeni bir itfaiye müfreze binası kazandırıyor.

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, itfaiyenin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde hayata geçirdiği itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri hizmete giriyor.

manisa itfaiye müfrezeleri Haberi

manisa itfaiye müfrezeleri


Manisa Büyükşehir Belediyesi, yangın ve acil durumlara daha hızlı müdahale edebilmek için Saruhanlı’da Merkez İtfaiye Amirliği’nin ardından, Alibeyli, Paşaköy, Gökçeköy ve Koldere Mahallelerinde itfaiye müfrezeleri oluşturdu. İtfaiyenin vatandaşın can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlendiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül," 7 gün 24 saat bölgenin hizmetinde olacak olan itfaiye müfrezeleri ihtiyaç anında olaylara daha hızlı müdahale edebilecek” ifadelerinde bulundu.

Yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeye indirmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı’da dört yeni noktada itfaiye müfrezesi oluşturdu.  İlçe merkezinde yer alan İtfaiye Amirliği’nin ardından Alibeyli, Paşaköy, Gökçeköy ve Koldere Mahallelerinde oluşturulan itfaiye müfrezelerinin vatandaşların hizmetine sunulduğu belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül,” ”Vatandaşlarımızın...