02 / 05 / 2024

Manisa Kuşlubahçeye yeni park inşa edilecek

Manisa Kuşlubahçeye yeni park inşa edilecek

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kuşlubahçe Mahallesine yeni bir park kazandırmak için çalışma başlattı.

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi 8 Kasım tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 190 konut yer alıyor.

TOKİ'den bu ilçeye yeni proje müjdesi! Tarih resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi 20 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

TOKİ'den bu il ve ilçeye yeni proje müjdesi geldi! Kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesinde yer alan 168 adet konutun ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Adra GYO'dan Manisa'ya 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Manisa projesi için start verdi. Adra GYO Manisa Şehzadeler projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor! Trabzonlular dikkat!

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili paylaşılan detaylar...Hemen bakın...

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

TOKİ Manisa projesi için tarih belli oldu! Tam 605 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa'da 605 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 26 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Manisa projesi için resmen düğmeye bastı! O ilçeye 150 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa projesi için resmen düğmeye bastı. TOKİ'nin Manisa 2022 projesinde 150 konut yer alacak. 

TOKİ'den Manisa'ya 605 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa projesinin ihalesini 13 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Diyarbakır projesi için düğmeye bastı! O ilçeye yeni ve ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Kayapınar projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projede 71 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Manisa'da 78 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Manisa Kuşlubahçeye yeni park inşa edilecek Haberi

Manisa Kuşlubahçeye yeni park inşa edilecek

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kuşlubahçe Mahallesine yeni bir park kazandırmak için çalışma başlattı. Kuşlubahçe Mahallesine güzel bir park alanı kazandıracaklarını ifade eden Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Kuşlubahçe Mahallemizde başlattığımız bu çalışmanın tamamlanmasının ardından, mahalle halkımızın rahatlıkla vakit geçirebileceği güzel bir alanı Şehzadeler’imize kazandırmış olacağız.” dedi.


Kuşlubahçe Mahallesi yeni park alanına kavuşuyor. Şehzadeler Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kuşlubahçe Mahallesinde atıl durumda bulunan boş arazide yeşil alan çalışması başlattı.

Yapılacak olan Yeşil alan ile Kuşlubahçe Mahallesinin güzel bir park alanına kavuşacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak Kuşlubahçe Mahallemize yeni bir yeşil alan kazandırmak için çalışma başlattık. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bin 600 metrekare yeşil alana sahip olacak olan...