09 / 05 / 2024

manisa maden ocakları

manisa maden ocakları

Manisa'nın Soma ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. Darkale köyünde bir maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 21 kişiden 1' i hayatını kaybetti...

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tacikistan yatırımlarında inşaat ve sanayi sektörü ilk sıralarda!

Tacikistan'a geçen sene 645 milyon dolar yabancı yatırım yapıldı. Doğrudan yabancı yatırımların, sanayi, iletişim, tarım, altyapı, inşaat, jeolojik arama-keşif ve maden ocaklarının işlenmesi alanlarına yapıldığı belirtildi.

Alican Önlü: Tunceli maden ve taş ocaklarının tehdidi altındadır!

HDP Milletvekili Alican Önlü, Tunceli'deki taş ve maden ocaklarını TBMM gündemine taşıdı. Önlü, ''Açılmak istenen ve şu anda işletilmekte olan taş ve maden ocaklarıyla halkın yaşam alanları ellerinden alınırken, halk zorunlu göçe de tabii tutulmaktadır.''dedi.

Aydın Kalker ve Kırma-Eleme Tesisleri projesinin ÇED toplantısı 20 Temmuz'da !

Aydın İli, Söke İlçesi, Yamaç Mahallesinde 2-A Grubu Maden Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisleri Projesi planlanmaktadır. Projesinin ÇED toplantısı 20 Temmuz'da yapılacak.

Sarıyer Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi'nin toplantısı 17 Mart'ta!

Akdağlar Mad. San. ve Tic. A:Ş tarafından, İstanbul Sarıyer'de II (a) Grubu Maden Ocakları (Kalker, Kumtaşı) Ve Tesisleri, Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi projesinin işletilmesi için 17 Mart günü halk toplantısı düzenlenecek.

Manisa'da 2 maden ocağının işletmesi 5 yıllığına devredilecek!

Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Manisa'da bulunan 2 maden ocağının 5 yıllık işletme hakkını ihaleye çıkartıyor. Açık teklif usulüyle ihale edilecek olan madenlerin muhammen bedeli 1 milyon 332 bin 250,42 TL olarak belirlendi.

Manisa Gölmarmara'da 5 yıllık maden ocağı işletme hakkı ihale edilecek!

Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Gölmarmara İlçesine bağlı Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan maden ocağını ihaleye çıkarıyor. İhale ile kum ve çakıl üretimi amacıyla 5 yıllık maden işletme hakkı ve ruhsatı verilecek.

1992 yılında Haliç'in pisliği Karadeniz'e aktarılacakmış!

1992 yılında Büyükşehir Belediyesi, Haliç'i temizlemek için Karadeniz'e 30 kilometrelik boru hattı çekilmesi ve pisliğin hava pompalarıyla emilerek Terkos ile Kilyos arasındaki maden ocaklarına dökülmesi için proje çalışması başlatmış.

Maden ocaklarının yarısı kapatıldı!

Taner Yıldız, Türkiye'de 559 yer altı madeni olduğunu belirterek, "Bunun 217'si kömürle alakalı. Yaptığımız kontroller sonucu herhangi bir sıkıntı, benzer bir kaza yaşanmaması adına yarısı kapatılmış durumda" dedi.

TOKİ Manisa Soma 301 konut ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Soma'da maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin aileleri için 301 konutluk proje yaptırıyor. 301 konut ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Zonguldak'ta 5 maden ocağı kapatıldı!

Son dönemde artan maden kaza ardından Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve özel maden ocaklarını kapsayan denetimlerde şimdiye kadar 5 maden ocağında üretim durduruldu.

Salihli'de Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama ihalesi 18 Kasım'da!

Manisa Salihli'de yer alan Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama işi belediye tarafından ihaleye çıkarılıyor. Tesisin ihalesi 18 Kasım 2014 Salı günü yapılacak...

manisa maden ocakları Haberi

manisa maden ocakları

Manisa'nın Soma ilçesi Darkale köyünde bir maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 21 kişiden 1'i hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kişinin dumandan zehirlendiği belirtildi.


Özel işletmeye ait bir maden ocağında meydana gelen göçükte 21 kişi mahsur kaldı. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu 20 kişi sağ olarak kurtarıldı. 1 kişi ise dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. 


Olayla ilgili soruşturma...