29 / 04 / 2024

Manisa Muradiye Mahallesi

Manisa Muradiye Mahallesi

Başbakan Davutoğlu bir dizi toplu açılışlar gerçekleştirmek üzere 25 Mart Cuma günü Manisa’ya geliyor. Başbakan, aynı günün akşamı da İzmir’e geçecek.

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi 14 Eylül'de yapılacak.

Manisa İlyaslar İlkokulu ve Ortaokulu yıkılıyor!

Manisa İlyaslar Mahallesi’ndeki İlyaslar İlkokul ve Ortaokulu depremden dolayı zarar gördü. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri aracılığıyla yapılan inceleme sonucu okulun bir bloğuna ağır hasarlı raporu verildi. Okulda yıkım çalışmalarının en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

Diyarbakır Bağlar'daki 6 katlı bina için yıkım bekleniyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi'nde bulunan Güllü apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Boşaltılan 6 katlı binanın yıkılması bekleniyor.

Orhangazi Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Orhangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi'nde yer alan tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale, 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolu mecliste!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolunun yapımına ilişkin olarak CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer yazılı soru önergesi hazırladı..

Manisa Muradiye yeniden inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye'de eski imar planına göre döşenen hatları, yeniden inşa edecek.

Manisa Hafsa Sultan Mahallesi'nde kentsel dönüşüme iptal!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, Hafsa Sultan Mahallesi’nin kentsel dönüşüm projesi iptal edildi.

Manisa Muradiye'nin imar planları askıya çıkarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Yunusemre Muradiye Mahallesi’nin 1/5000’lik İmar Planları askıya çıkardı.

Manisa Muradiye'nin 1/5000’lik İmar Planları askıda!

Manisa Büyükşehir tarafından Muradiye Mahallesinin 1/5000’lik İmar Planları askıya çıkarıldı. İmar planları 31 Mart-30 Nisan tarihleri arasında askıda kalacak.

Manisa Yunusemre'deki kentsel dönüşümde son durum!

Manisa Yunusemre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bölgede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarının son detaylarını anlattı.

Manisa Deliçoban Mahallesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor

Manisa Muradiye Mahallesi Haberi

Manisa Muradiye Mahallesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir dizi toplu açılış töreni yapmak üzere 25 Mart Cuma günü Manisa'ya gelecek. Cuma namazını kentte kılacak Başbakan Davutoğlu, kısa bir esnaf gezisi yapacak. Ardından da Muradiye Mahallesi'nde yeni yapılan 5 bin kişilik spor salonunda, saat 13.30'da düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak.


ÜÇ OKUL BİRDEN AÇACAK 

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün yeni binası ve yaklaşık 30 milyon liraya alt yapısı tamamlanan Spil Milli Parkı ile ikisi ilkokul ve biri ortaokul olmak üzere üç okulun, Gördes Maliye Binası'nın, Kırkağaç İzcilik ve Gençlik Kampı'nın, Selendi Spor Salonu'nun, Manisa SGK İl Müdürlüğü'nün yeni binasının, 5 bin kişilik Muradiye Spor Salonu'nun, Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nun, Turgutlu Şehit Tolga Artuğ Gençlik Merkezi'nin, 100 kişilik ve 200 kişilik olmak üzere iki...