19 / 05 / 2024

Manisa OSB Çevre Paneli katılımcıları

Manisa OSB Çevre Paneli katılımcıları

Manisa OSB Dünya Çevre Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında Çevre Paneli düzenledi. OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen panele Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mehmet Cem Çöllü’de katıldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Manisa Soma'ya millet bahçesi müjdesi!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Soma Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Kömürcüler OSB'nin akıbeti belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kömürcüler OSB yönetimi ile görüşme yaptık. Bu alanda artık kömürcülük faaliyetlerini müsaade etmeyecek adımlarımızı atıyoruz'' diye konuştu.

Murat Kurum: Manisa'da hasar tespit çalışmaları başlıyor!

Manisa'da bugün yaşanan depreme ilişkin konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hamdolsun can kaybımız söz konusu değil, yaralımız yok. Bakanlığımızın ilgili ekipleri hemen olay yerine intikali gerçekleştiriyorlar ve hasar tespit çalışmalarına başlıyorlar" dedi.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Manisa'daki 2 bin 500 sosyal konutu sahiplerine teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manisa'da 2 bin 500 sosyal konutu projelendirip, kuralarını çektiklerini ve yakın zamanda hak sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacak!

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin başlattığı ÇED (Çevre Etki Değerlendirmesi) süreci sonuçlandı. 35,5 milyon TL'lik Keşan Gıda OSB 2023'te açılacağı belirtildi...

TOKİ Manisa Köprübaşı kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesindeki dairelerin kura çekimleri bugün yapılacak. saat 10:00'de çekilecek.

TOKİ Manisa Akhisar 2020 kuraları yarın çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Akhisar 2020 projesindeki konutların kura çekilişi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Manisa OSB Çevre Paneli katılımcıları Haberi

Manisa OSB Çevre Paneli katılımcıları



       Manisa Organize Sanayi Bölgesi Dünya Çevre Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında Çevre Paneli düzenledi. OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen panele Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mehmet Cem Çöllü’de katıldı.


         Dünya Çevre Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa Organize Sanayi Bölgesi tarafından Çevre Paneli düzenlendi. OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen panele Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mehmet Cem Çöllü, OSB Bölge Müdürü Funda Karaboran, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Mustafa Yılmaz, Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şube Müdürü E. Helil İnay Kınay ile birlikte çevre il ve ilçelerden kurum temsilcileri katıldı. Panelin açılış konuşmasını yapan OSB Bölge Müdürü Funda Karaboran, çevreye duyarlı bir sanayi bölgesi olduklarını ifade ederek,...